Маршрутизатор ASUS RT-AX5400 AX5400, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB3.2, MESH (90IG0860-MO3B00)

Код товару: 253794503
Маршрутизатор ASUS RT-AX5400 AX5400, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB3.2, MESH (90IG0860-MO3B00)
  • 5 689 5 229 кешбек 33,76
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість антен
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Безпрецедентна швидкість Маршрутизатор RT-AX5400 працює за стандартом Wi-Fi 6, забезпечуючи швидкий і стабільний доступ до Інтернету для зростаючої кількості розумних пристроїв у вашому домі.

Завдяки підвищеній швидкодії, ефективності та пропускній здатності ви зможете підключити до мережі стільки пристроїв, скільки вам необхідно, насолоджуючись найвищою швидкістю Wi-Fi. Безпечний перегляд вебсторінок Інтернет може містити неприйнятний вміст, нав’язливу рекламу, а також інший контент, який може мати ризики для безпеки.

Функція ASUS Safe Browsing допомагає блокувати небажаний вміст в один дотик до екрана смартфона, додаткові програми для цього не потрібні.

Фільтрація на основі DNS* не вплине на продуктивність маршрутизатора.

Існує навіть можливість фільтрувати відвертий вміст в результатах пошуку, щоб захистити дітей, які користуються Інтернетом. Захист у загальнодоступних мережах Wi-Fi з Instant Guard Загальнодоступні мережі Wi-Fi, які зустрічаються в кафе, готелях, аеропортах та інших громадських місцях, рідко бувають захищеними, тому хакери можуть легко перехопити дані, які ви відправляєте в них під час підключення до Інтернету.

Де б ви не були, технологія ASUS Instant Guard забезпечує безпечний доступ до Інтернету за допомогою маршрутизатора RT-AX5400.

Наш оновлений застосунок дозволяє легко ділитися цим мережевим з’єднанням зі своєю родиною та друзями за допомогою URL-посилання Комплексний захист домашньої мережі Окрім підтримки найновішого протоколу безпеки WPA3, ASUS RT-AX5400 містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх підключених до неї пристроїв. Зручні засоби батьківського контролю Отримуйте дані про активність своїх неповнолітніх дітей в Інтернеті та налаштовуйте окремі параметри для різних вікових груп за допомогою надійних засобів батьківського контролю RT-AX5400.

Ви також можете швидко створювати розклад доступу до Інтернету й надавати додатковий час онлайн для своєї малечі, щоб винагородити їх за хорошу поведінку. Зручне керування параметрами мережі Щоб легко налаштувати маршрутизатор RT-AX5400 та керувати мережею, пропонується інтуїтивно зрозумілий застосунок ASUS Router для мобільних пристроїв.

Розширені налаштування та додаткові функції маршрутизатора також доступні за допомогою вебінтерфейсу. Легкий доступ до всіх функцій Простий у використанні мобільний застосунок ASUS Router пропонує простоту налаштування та легкість керування RT-AX5400.

Завдяки нещодавньому оновленню в ньому з’явилося ще більше можливостей, як-от доступ до всіх налаштувань VPN, нові засоби керування розкладом для батьківського контролю, візуальні інструменти діагностики підключення тощо. Засоби керування Вебінтерфейс RT-AX5400 надає доступ до розширених функцій маршрутизатора, зокрема миттєвих звітів про стан мережі і детальних налаштувань за допомогою зручної панелі.

Тут також можна контролювати трафік, налаштовувати параметри QoS, портів, функцій безпеки та багато іншого. Гнучкість і масштабованість Технологія AiMesh дозволяє легко об’єднати декілька сумісних маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для покриття всього будинку, яким би великим він не був.

У межах такої мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами й «безшовний» роумінг – перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.

AiMesh – розумне рішення для усунення «мертвих» зон.

Залишити відгук проМаршрутизатор ASUS RT-AX5400 AX5400, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB3.2, MESH (90IG0860-MO3B00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки