uk ru

Kurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness КУРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ, універсальна автомобільна шлея для собак Червоний (SPK01405)

Код товару: 249567303
Kurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness КУРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ, універсальна автомобільна шлея для собак Червоний (SPK01405)
Kurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness КУРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ, універсальна автомобільна шлея для собак Червоний (SPK01405) - Прев'ю фото №1
  • 976 927,20 кешбек 11,59
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розмір
  • M
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Kurgo KurgoВиробник

Є загальноприйнята думка, що протилежності притягуються.

Однак комфорт і безпека не обов'язково мають бути протилежними.

І підтвердження тому — автомобільна шлея підвищеної міцності для собак Kurgo Tru-Fit Smart.Для виготовлення шлеї використовуються матеріали та технології, що ґрунтуються на страхувальних ременях для скелелазіння, які гарантують надійність і безпеку світового рівня.

Шлея повністю пройшла краш-тести на офіційному випробувальному полігоні університету з використанням резервного стандарту США безпеки транспортних засобів для дитячих систем, що утримують.

У тестуванні не використовувалися справжні тварини, тільки моделі собаки, сконструйовані в такий спосіб, щоб вони були анатомічно точними за вагою та розміром для стандартизованих випробувань.Комплект Kurgo Tru-Fit Smart складається зі шлеї та ременя безпеки з карабіном.

Шлея та карабін використовуються для безпечної фіксації вашого собаки в автомобілі, а нейлонова петля може використовуватися для інших цілей: навчання та утримання.

Карабін повністю виготовлений із металу, він є найважливішим елементом під час кріплення шлеї вашого собаки до ременя безпеки автомобіля.Автомобільна шлея для собак КуРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ може також використовуватися прогулянок із вихованцем і як дресувальну амуніцію як шлея-антирвинок.

Для звичайних прогулянок повідець пристібається за спеціальний металевий з'єднувач, розташований на спині.

Якщо собака тягне на прогулянці та рветься з повідця, то для зниження її активності повідець необхідно пристебнути до D-кільця, розташованого спереду на нагруднику.

У цьому разі шлея працює як антиривок: створює додатковий важіль, який допоможе вам із легкістю перенаправити рух собаки та абстрагувати її увагу.

Такий спосіб використовується виключно для тренування поведінки собаки на прогулянці та не застосовується для собак, схильних до агресивної поведінки.П'ять точок регулювання дають змогу припасувати розміри шлеї індивідуально для кожного собаки.

По 2 точки регулювання розташовані симетрично на шийному та нагрудному ременях.

5-тя точка регулювання розташована на нагруднику та дає змогу регулювати відстань між шийним і нагрудним ременем.

Для цього необхідно розстебнути пряжки та кнопку на нагруднику, що фіксує стрічку ременя, переставити ремінь у потрібне положення і знову зафіксувати кнопкою.Ширина шийних і нагрудних ременів (розмір М) — 2 см.Габаритні розміри паковання (М) (ДхШхВ): 18х4,5х15,5 см.Чому варто купити автомобільну шлею для собак Kurgo Tru-Fit Smart:безпечна та надійна конструкція, яка успішно пройшла краш-тести;сумісна з будь-якою системою ременів безпеки автомобіля;універсальна: можна використовувати для фіксації собаки в автомобілі та як повсякденну амуніцію для прогулянок і навчання;суцільнометалева фурнітура для міцності та довговічності;широкий м'який нагрудник для додаткового захисту та комфорту собаки;особливі застібки у формі вкладених пряжок гарантують надійність з'єднання (див.

Інструкція);5 точок регулювання для ідеальної посадки;2 кріплення для повідця: на спині та на нагруднику;в комплекті сталевий карабін із ручкою-петлею (довжина 24 см, ширина стрічки 2,5 см) для кріплення до автомобільного ременя безпеки;рекомендується тільки ручне чищення та сушіння на повітрі.

Залишити відгук проKurgo Tru-Fit Smart Dog Car Harness КУРГО ТРУ-ФІТ СМАРТ, універсальна автомобільна шлея для собак Червоний (SPK01405)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки