uk ru

Корм Superior Care Red Cats Grain Free with Herring Adult all breeds сухий беззерновий з оселедцем для дорослих котів із рудим і коричневим забарвленням шерсті 7 кг (4771317476340)

Код товару: 256411803
Корм Superior Care Red Cats Grain Free with Herring Adult all breeds сухий беззерновий з оселедцем для дорослих котів із рудим і коричневим забарвленням шерсті 7 кг (4771317476340)
Корм Superior Care Red Cats Grain Free with Herring Adult all breeds сухий беззерновий з оселедцем для дорослих котів із рудим і коричневим забарвленням шерсті 7 кг (4771317476340) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nature's Protection Nature's ProtectionВиробник

Nature's Protection Superior Care з оселедцем для дорослих котів усіх порід із рудим і коричневим забарвленням шерсті – це повнораціонний збалансований сухий корм супер преміум класу з високоякісним джерелом білка. Ретельно підібрані та збалансовані інгредієнти корму роблять структуру сліз і слини прозорою та допомагають захистити шерсть котів від появи коричневих плям. Це повнораціонний сухий корм зі спеціальною формулою Red Coat Enhancer (RCE), яка захищає та посилює червоний пігмент у шерсті, забезпечуючи висококорисними амінокислотами, що сприяють підтримці здорової, яскравої шерсті та покращують загальні функції організму. Повнораціонний склад сухого корму містить усі необхідні поживні речовини та забезпечує належну засвоюваність і смакові якості.

Основним джерелом білка в цьому повноцінному сухому кормі для котів є оселедець. Гіпоалергенний, легко засвоюється, ідеально підходить для контролю ваги та є чудовим джерелом вітамінів D, B₁₂ та мінералів. У складі також міститься органічний екстракт календули та зеленого чаю для покращення зору та антиоксидантної підтримки. Склад збагачений відмінними джерелами жирних кислот Омега-3, які допомагають підтримувати інтенсивний колір шерсті та ідеальний стан шкіри.

Оселедець як джерело білка:

Повноцінний і збалансований склад цього сухого корму для дорослих котів усіх порід – збагачений кліноптилолітом природного вулканічного походження, MicroZeoGen. Він сприяє виведенню токсинів з організму вихованця, та після детоксикації цінні поживні речовини, вітаміни та мінерали легко абсорбуються організмом.

Легкозасвоюваний

Повнораціонний, дуже смачний корм для котів, створений із ретельно відібраних та професійно оброблених інгредієнтів найвищої якості, що дає змогу отримати продукт з високим рівнем засвоюваності.

Гіпоалергенний

Гіпоалергенний корм спеціально розроблений для зменшення ризику виникнення алергічних реакцій у котів. До складу не входять такі поширені алергени, як пшениця, кукурудза та соя.

Формула Tear Stains off

Ретельно підібрані інгредієнти та лише правильна збалансована формула – щоб підтримувати чистим склад слини та сліз, що сприяє усуненню коричневих плям навколо очей, писку та лап.

Яскрава шерсть

Підтримку здорової шкіри та її росту забезпечують вітаміни та мінерали: вітамін Е та цинк із жирними кислотами Омега-3 та Омега-6.

Переваги корму:

Основні інгредієнти:

Джерело білка – оселедець: нежирний протеїн як джерело жирних кислот Омега-3 та вітаміну D для здорової шкіри та шерсті

RCE Complex (Red Coat Enhancer Balanced Amino Acid Complex) – збалансований комплекс амінокислот, який допомагає захистити та посилити природний пігмент рудої шерсті

MicroZeoGen: кліноптилоліт природного вулканічного походження для детоксикації організму, засвоєння поживних речовин та зміцнення імунної системи

Збалансований комплекс амінокислот: допомагає боротися з появою коричневих плям від сліз і підтримувати здоров’я шкіри та шерсті

MicroZeoGen – унікальний компонент у складі

Nature’s Protection Superior Care – лінійка сухих кормів для собак Супер Преміум класу, відома інноваційними інгредієнтами та розроблена з застосуванням провідних технологій для здорового харчування домашніх тварин. Цей повноцінний корм для котів містить джерела білка та інгредієнти тільки найвищої якості.

Розроблено без:

Вироблено в ЄС.

Залишити відгук проКорм Superior Care Red Cats Grain Free with Herring Adult all breeds сухий беззерновий з оселедцем для дорослих котів із рудим і коричневим забарвленням шерсті 7 кг (4771317476340)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки