uk ru

Корм Nature’s Protection Skin & Coat with Chicken and Salmon вологий для дорослих собак для здорової шкіри та сяйва шерсті з куркою та лососем 100 гр

Код товару: 256686903
Корм Nature’s Protection Skin & Coat with Chicken and Salmon вологий для дорослих собак для здорової шкіри та сяйва шерсті з куркою та лососем 100 гр
Корм Nature’s Protection Skin & Coat with Chicken and Salmon вологий для дорослих собак для здорової шкіри та сяйва шерсті з куркою та лососем 100 гр - Прев'ю фото №1
  • 54 кешбек 0,68
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nature's Protection Nature's ProtectionВиробник

Nature’s Protection Skin & Coat with Chicken and Salmon – це супер-преміум повнораціонний вологий корм для дорослих собак із куркою та лососем у смачному соусі, доповнений мінералами. Спеціальна формула сприяє підтримці здоров’я шкіри та сяючої шерсті, розвиток м’язів з природною системою захисту. Основне джерело білка в цьому продукті – високоякісні курка та лосось, що мають високу харчову цінність. Корм – м’який і легко пережовується, а склад м’яса та соусу – легкозасвоюваний. Вологий корм Nature’s Protection розроблений із урахуванням різних потреб молодих і дорослих собак, стане чудовим доповненням раціону в поєднанні з сухим кормом. Спеціальна рецептура дає змогу зберігати натуральний смак і апетитний аромат. Вологий корм, приготований в оптимальному обсязі, зручно використовувати в домашніх умовах, під час подорожей і виставок. Продукт не містить свинини – важко засвоюваний м’ясний протеїн для домашніх тварин.

Переваги вологого корму для вихованців:

Висока засвоюваність

Високозасвоюваний корм забезпечує вищу частку засвоєння поживних речовин.

Джерела білка тваринного походження

До складу корму з куркою та лососем входить тваринний білок, що легко засвоюється, для підтримки належного м'язового тонусу. Тваринний білок забезпечує організм вихованця збалансованою кількістю амінокислот для здорового та довгого життя.

Містить лосось найвищої якості, завдяки чому збагачений Омега-3 та Омега-6 жирними кислотами, мінералами та вітамінами групи В, що підтримують відмінний стан шкіри та шерсті вихованця.

Збагачений вітамінами та мінералами

Містить вітаміни А, D3, Е, кальцій та цинк, які сприяють підтримці здоров’я імунної системи, міцності кісток, тонусу м’язів, гарного зору, шкіри та шерсті.

Розроблено без:

Продути не містять штучних барвників, підсилювачів смаку та консервантів. Дбайливо приготовано зі збереженням натурального смаку та аромату й харчової цінності кожного рецепту.

Не містить глютену та зернових

До складу продукту не входять інгредієнти, що містять глютен: кукурудза або пшениця. Це сприяє зниженню ризику виникнення алергічних реакцій на зернові.

Основні характеристики:

Вироблено в ЕС.

Залишити відгук проКорм Nature’s Protection Skin & Coat with Chicken and Salmon вологий для дорослих собак для здорової шкіри та сяйва шерсті з куркою та лососем 100 гр

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки