uk ru

Корм Monge BWild Grain Free All Breeds Acciughe сухий з анчоусом для дорослих собак усіх порід 2.5 кг (8009470004701)

Код товару: 247600303
Корм Monge BWild Grain Free All Breeds Acciughe сухий з анчоусом для дорослих собак усіх порід 2.5 кг (8009470004701)
Корм Monge BWild Grain Free All Breeds Acciughe сухий з анчоусом для дорослих собак усіх порід 2.5 кг (8009470004701) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Monge MongeВиробник

MONGE GRAIN FREE ALL BREEDS ADULT CON ACCIUGHE, PATATE E PISSELLI — це повноцінний збалансований беззерновой раціон для собак всіх порід, схильних до алергічної реакції на глютен, а також для молодих тварин, які ведуть активний спосіб життя. Корм виготовлений з анчоуса з картоплею і горохом. Раціон містить вітамін D, а також глюкозамін і хондроїтин, що благотворно впливає на здоров'я суглобів і всього опорно-рухового апарату. Багатий Омега - 3 і Омега-6 жирними кислотами для краси шерсті і здоров'я шкіри.  Що входять до складу М. О. S. і X. O. S. допомагають зберегти природний баланс кишкової мікрофлори, сприяють оптимальному засвоєнню поживних речовин. Глюкозамін і хондроїтин для здоров'я суглобів. Ці речовини в складі корму сприяють нормальному функціонуванню суглобів опорно-рухового апарату.  Спіруліна як природне джерело кальцію і вітаміну В12 підтримує здоров'я серцево-судинної системи і опорно-рухового апарату, має протиалергічну і протизапальну дію. Виводить токсини з кишечника, покращує обмін речовин і знижує рівень холестерину. Підходить тваринам схильним до алергічної реакції на глютен. Рекомендації по годівлі: Корм можна подавати сухим або розмоченим теплою водою. Добова норма може варіюватися в залежності від індивідуальних потреб тварини. Рекомендований раціон вказаний в таблиці і може бути розділений на 2 прийоми їжі. Важливо, щоб у собаки завжди була свіжа, питна вода. Перехід на даний раціон здійснюється протягом 7 днів.

Залишити відгук проКорм Monge BWild Grain Free All Breeds Acciughe сухий з анчоусом для дорослих собак усіх порід 2.5 кг (8009470004701)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки