uk ru

Корм холистик NUTRAM Ideal Solution Support Weight Control Cat 1.13 кг для контроля веса кошек всех I12_(1,13kg)

Код товару: 248821703
Корм холистик NUTRAM Ideal Solution Support Weight Control Cat 1.13 кг для контроля веса кошек всех I12_(1,13kg)
Корм холистик NUTRAM Ideal Solution Support Weight Control Cat 1.13 кг для контроля веса кошек всех I12_(1,13kg) - Прев'ю фото №1
  • 737 кешбек 9,22
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nutram NutramВиробник

Цілісний (holistic), корисний, багатий поживними речовинами сухий корм для кішок, який покращує самопочуття і здоров'я вихованців за принципом «зсередини назовні».

Підхід Nutram до цілісного харчування починається з поліпшення травлення за допомогою спеціальної комбінації гарбуза і кореня цикорію.

Корінь цикорію сприяє збільшенню природних кишкових бактерій.

Багата клітковиною гарбуз допомагає руху їжі по травному тракту, продовжуючи відчуття ситості, що має вирішальне значення при регулюванні ваги.

Оптимальне Поєднання™ журавлини, природного подкислителя, і насіння селери, ефективного сечогінний, регулює баланс рідини в організмі.

Завдяки цьому підтримується оптимальний рівень рН, що сприяє здоров'ю сечостатевої системи.

Містить м'ясо курки, перлову крупу і лущений горох; L-карнітин – для підтримки оптимальної м'язової маси; високий вміст білка – для регулювання ваги; не містить пшеницю, кукурудзу, картоплю або сою в будь-якому вигляді.

Nutram - корми холистик класу суперпреміум для кішок, вироблені в Канаді Nutram розробляє, виробляє і продає натуральне харчування для кішок.

Рецепти Nutram з Оптимальними поєднаннями ™ (Optimum Combinations™) забезпечують домашніх вихованців здоровими і корисними інгредієнтами, обробленими спеціальним способом для збереження максимальної користі: містить м'ясо курки, коричневий рис і цільні яйця, м'ясо курки без кісток - джерело легкозасвоюваних білків і привабливого смаку; не містить пшеницю, кукурудзу, картоплю або сою в будь-якому вигляді.

Nutram виробляє дійсно мульти-корисні, багаті поживними речовинами рецепти, які покращують стан вашого вихованця зсередини назовні для оптимального благополуччя.

наші рецепти оптимальних поєднань ™(optimum combinations™) підвищують поживні властивості речовин, що знаходяться в наших корисних інгредієнтів, щоб дати вашому вихованцеві всі переваги повноцінного і збалансованого харчування.

Залишити відгук проКорм холистик NUTRAM Ideal Solution Support Weight Control Cat 1.13 кг для контроля веса кошек всех I12_(1,13kg)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки