uk ru

Корм Hill's Prescription Diet k/d Early Stage сухий для собак з ранніми проявами захворювань нирок 1.5 кг (052742042367)

Код товару: 247558103
Корм Hill's Prescription Diet k/d Early Stage сухий для собак з ранніми проявами захворювань нирок 1.5 кг (052742042367)
Корм Hill's Prescription Diet k/d Early Stage сухий для собак з ранніми проявами захворювань нирок 1.5 кг (052742042367) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Hill's Hill'sВиробник

Коли собак має пошкодження ниркової тканини, нирки не можуть працювати так само добре, як раніше. Цей процес необоротний, але його можна уповільнити, а ранній початок терапії може продовжити життя вихованцю. Дієтичне харчування для підтримки здоров'я нирок розроблено, щоб допомогти зменшити навантаження на нирки, дозволяючи їм функціонувати ефективніше. Собаки із захворюванням нирок також можуть втрачати апетит і споживання ними калорій може знижуватися.

Дієтологи та ветеринарні фахівці Hill's розробили дієтичне харчування Hill's Prescription Diet k/d Early Stage для ранньої підтримки життєво важливих функцій нирок, поліпшення апетиту, а також підтримки активності та енергійності. Корм виготовлений з курки та має чудовий смак, який сподобається вашому собаці.

Як це працює:

Як це допомагає:

Додаткова інформація:

Hill's Prescription Diet k/d Early Stage сухий корм для собак - це повноцінний і збалансований дієтичний корм, який забезпечує все необхідне для харчування вашого собаки. Будь ласка, проконсультуйтеся з ветеринарним спеціалістом для отримання додаткової інформації про те, як корми Hill's Prescription Diet можуть допомогти вашому собаці вести щасливе та активне життя.

Для досягнення найкращих результатів та ефективної дієтотерапії вирішальне значення матиме тривале годування цим раціоном.

Залишити відгук проКорм Hill's Prescription Diet k/d Early Stage сухий для собак з ранніми проявами захворювань нирок 1.5 кг (052742042367)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки