uk ru

Корм для риб JBL NovoPrawn CLICK 100 мл/58г (основний, для креветок у формі гранул.Пакування з дозатором) (18255)

Код товару: 248302803
Корм для риб JBL NovoPrawn CLICK 100 мл/58г (основний, для креветок у формі гранул.Пакування з дозатором) (18255)
Корм для риб JBL NovoPrawn CLICK 100 мл/58г (основний, для креветок у формі гранул.Пакування з дозатором) (18255) - Прев'ю фото №1
Корм для риб JBL NovoPrawn CLICK 100 мл/58г (основний, для креветок у формі гранул.Пакування з дозатором) (18255) - Прев'ю фото №2
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник JBL JBLВиробник

Повноцінний корм, оптимальний ріст і пишність фарбування безхребетних: з водоростями спіруліна та вмістом кропиви Поживний і легко засвоюваний: ідеальні умови годування завдяки гранулам, що підіймається й опускається, для креветок розміром від 2 до 10 см.

Вода не мутніє: менший ріст водоростей завдяки адаптованому вмісту фосфатів, найкраща якість води завдяки кращій засвоюваності корму, що зменшує екскременти риб.

Дешеве рибне борошно не переробляється використанням м'яса риби від виробництва людського філе У комплекті: основний корм для креветок. Після відкриття термін придатності 4 місяці.

В пакованні найвищої якості, закритої захисною плівкою Термін придатності 3 роки.

Додаткові вагомі причини для використання корму для риб JBL: Використання чистого риб'ячого білка без дешевого рибного борошна Оптимальне співвідношення білків і жирів переважно білки водних тварин Зменшення росту водоростей і оптимальний ріст риб завдяки відрегульованому вмісту фосфатів Дивовижне засвоєння рибою: Рекомендації щодо годівлі: Щодня, залежно від розміру тварин, давайте 1-2 перлини кожній тварині.

Оскільки гранули залишаються стабільними до 24 годин без розпаду, кілька незнімних гранул не є недоліком.

Закриті банки з кормом мають термін придатності 3 роки, відкриті банки треба використовувати не більш ніж 4 місяці, оскільки втрачаються цінні вітаміни.

Залишити відгук проКорм для риб JBL NovoPrawn CLICK 100 мл/58г (основний, для креветок у формі гранул.Пакування з дозатором) (18255)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки