uk ru

Корм 1st Choice Adult Digestive Health Toy and Small сухий повнораціонний для собак малих та мініатюрних порід з куркою та бататом 340 гр (065672122009)

Код товару: 247486603
Корм 1st Choice Adult Digestive Health Toy and Small сухий повнораціонний для собак малих та мініатюрних порід з куркою та бататом 340 гр (065672122009)
Корм 1st Choice Adult Digestive Health Toy and Small сухий повнораціонний для собак малих та мініатюрних порід з куркою та бататом 340 гр (065672122009) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник 1st Choice 1st ChoiceВиробник

Дієтичний суперпреміум корм 1st Choice Digestive Health спеціально призначений для собак міні та малих порід з харчовою чутливістю або проблемами травлення (роздратування товстої кишки, діарея, запори, метеоризм, блювання). Його дуже смачна беззернова формула розроблена ветеринарами та експертами в галузі харчування з урахуванням переваг собак дрібних порід, які часто бувають вибагливими в їжі. Дієта ідеально збалансована та адаптована до етапу життя собаки та її специфічних потреб.

Непереносимість харчових продуктів може спричинити різні шлунково-кишкові розлади. У складі дієтичного корму Фест Чойс Гастроінтестинал відсутні зернові і, тим більше, важкі злаки (кукурудза, пшениця, соя), що сприятливо позначається на чутливому травленні собак, при цьому повністю задовольняються потреби вихованців у харчуванні, енергії, вітамінах та мінералах. Оптимальний баланс пребіотичної клітковини допомагає покращити якість випорожнень, полегшити дефекацію, сприяти її регулярності та знизити ризик запорів, які часто відчувають міні та малі породи собак із укороченою травною системою.

Чому варто купити дієтичний корм для собак 1st Choice Digestive Health:

Залишити відгук проКорм 1st Choice Adult Digestive Health Toy and Small сухий повнораціонний для собак малих та мініатюрних порід з куркою та бататом 340 гр (065672122009)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки