Комутатор Cisco CBS350 Managed 16-port GE, PoE, 2x1G SFP (CBS350-16P-2G-EU)

Код товару: 252748003
Комутатор Cisco CBS350 Managed 16-port GE, PoE, 2x1G SFP (CBS350-16P-2G-EU)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість портів
  • 18
  • Швидкість передачі пакетів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Cisco CiscoВиробник

Бізнес-додатки

Чи потрібна вам базова високопродуктивна мережа для підключення комп'ютерів співробітників або рішення для надання послуг передачі даних, голосу та відео, комутатори Cisco 350 Business Series пропонують рішення, яке задовольнить ваші потреби. Можливі сценарії розгортання включають:

Мережа для офісів. Універсальність та доступність комутаторів Cisco Business 350 Series забезпечують ідеальну мережеву основу корпоративного класу для невеликих офісів з обмеженою підтримкою ІТ та обмеженим бюджетом.

Безпечне підключення до офісу. Комутатори Cisco Business 350 Series дозволяють просто і безпечно підключати співробітників, які працюють у невеликих офісах, один до одного і до всіх серверів, принтерів та інших мережних пристроїв. Висока продуктивність та надійне підключення допомагають прискорити передачу файлів та обробку даних, збільшити час безвідмовної роботи мережі, а також забезпечити зв'язок та продуктивну роботу ваших співробітників.

Уніфіковані комунікації. Комутатори Cisco Business 350 Series забезпечують продуктивність і розширену інтелектуальну обробку трафіку, необхідні для доставки всіх комунікацій і даних по одній мережі. Cisco пропонує повний портфель продуктів IP-телефонії та інших уніфікованих комунікацій, призначених для бізнесу. Комутатори Cisco Business 350 Series були ретельно протестовані, щоб забезпечити просту інтеграцію та повну сумісність із цими та іншими продуктами, забезпечуючи закінчене бізнес-рішення.

Високозахищене гостьове підключення. Комутатори Cisco Business 350 Series дозволяють розширити високозахищене підключення до мережі для гостей у різних умовах, таких як готель, офісний зал очікування або будь-яке інше місце, доступне для користувачів, які не є співробітниками. Використовуючи потужні, але прості у налаштуванні засоби безпеки та сегментації трафіку, ви можете ізолювати життєво важливий бізнес-трафік від гостьових служб та захистити мережеві сеанси гостей один від одного.

Залишити відгук проКомутатор Cisco CBS350 Managed 16-port GE, PoE, 2x1G SFP (CBS350-16P-2G-EU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки