JBL PROFLORA Ferropol Добриво для рослин 100 мл (18631)

Код товару: 249355103
JBL PROFLORA Ferropol Добриво для рослин 100 мл (18631)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

JBL JBLВиробник

Підгодівля акваріумних рослин Здорові рослини запобігають ріст водоростей, забезпечують акваріум киснем, надають укриття і знижують кількість патогенів.

Здорові рослини - здорові риби Для росту рослин необхідно забезпечити наступні вимоги: Світло як джерело енергії для фотосинтезу CO2, поживні речовини і мікроелементи в якості основи для зростання.

Добрива JBL містять основні поживні речовини і життєво важливі мікроелементи.

Таким чином, рослини можуть отримати поживні речовини через листя і коріння, що запобігає симптоми дефіциту (наприклад, брак заліза). Не заплутайтеся: на етикетці написано «... Комплекс стабільний при рН 4-5». Це означає, що JBL Ferropol має pH 4-5.

Це необхідно для збереження стабільної зеленуватого забарвлення (кольорового комплексу) і не має нічого спільного з його ефективністю при цьому рН.

JBL Ferropol може застосовуватися при будь-якому рівні pH, а доступність мінеральних речовин підвищується із збільшенням pH.

Основний догляд за водними рослинами: базове добриво для прісноводних акваріумів Пишний ріст рослин без симптомів дефіциту: важливі мінерали, такі як залізо, калій і інші мікроелементи Інтенсивний колір листя завдяки складу та оптимальному вмісту заліза Оптимальна стимуляція росту рослин означає менше проблем з водоростями. Не містить фосфатів і нітратів.

Безпечно для прісноводних крабів і креветок В комплекті: 1 пляшка Ferropol. Застосування: 10 мл на 40 л води. Економна додаткова ємність продається окремо.

Залишити відгук проJBL PROFLORA Ferropol Добриво для рослин 100 мл (18631)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки