uk ru

Іграшка для собак West Paw Zogoflex Rumbl для ласощів великий 10 см Фіолетовий (BZ041EGG)

Код товару: 254417903
Іграшка для собак West Paw Zogoflex Rumbl для ласощів великий 10 см Фіолетовий (BZ041EGG)
Іграшка для собак West Paw Zogoflex Rumbl для ласощів великий 10 см Фіолетовий (BZ041EGG) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість в упаковці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник West Paw West PawВиробник

Rumbl Іграшка для собак Румбл

Створено для собак, люблячих помірно гризти

Зустрічайте РУМБЛ! Супер пружну, шалено веселу новинку від West Paw!

Це ідеальна іграшка зі схованою для ласощів, що поєднує в собі надзвичайну витривалість, пружність, м'якість і легкість матеріалу Zogoflex Echo і унікальний продуманий до дрібниць дизайн. Іграшка з подвійним призначенням: для уповільненої корисної годівлі та захоплюючої гри. >Унікальний хвилеподібний отвір, який легко наповнювати ласощами надійно утримує його всередині.

у малий РУМБЛ вміщується до 1 мірної склянки (120 грамів).

ДЛЯ ПОВІЛЬНОГО ГОДУВАННЯ: з іграшкою РУМБЛ, зі схованою для ласощів , грайливий щеня точно не нудьгуватиме і не залишиться голодним. Порожня всередині і м'яка на дотик іграшка – це відмінний спосіб уповільнити їду. Вихованцеві доведеться неабияк попрацювати, щоб дістати свою їжу.

ІНТЕРАКТИВНА ІГРАШКА ДЛЯ ЖЮВАННЯ: якщо пес або грайливий щеня люблять гризти все, що їм трапляється вдома, вбережіть свої меблі за допомогою іграшки для жування РУМБЛ. Вихованець не зможе пройти повз яскраву іграшку заповнену смачними ласощами. Йому гарантовано години захоплюючих занять.

ЦІКАВОЕ ЗАВДАННЯ ДЛЯ РОЗУМНИКІВ: ігри з РУМБЛ триватимуть довше. Ця іграшка стимулює мозок собак шукати шлях, як діставати смакоти і продовжує життя дорогоцінних ласощів. . Ця пружна іграшка колисається, котиться як м'яч, її можна кидати і носити в зубах, до того ж іграшка створена з дуже м'якого матеріалу, який приємно стискати зубами. унікальний дизайн цієї іграшки – це виклик та інтрига для вашого чотирилапого друга. Закруглені «зубці» обмежують отвір всередині іграшки і містять ласощі, так щоб вони не випадали занадто легко. ігор на відкритому та закритому просторі. Не токсичні, відповідають вимогам FDA, без фталатів, BPA, безпечно мити в посудомийній машині.

СПОСОБИ ГРИ ДЛЯ КОЖНОГО СОБАКИ:ця іграшка – справжня знахідка для собак із різними уподобаннями. Щоб заохотити цуценят і собак солідного віку, заповніть РУМБЛ невеликими гранулами, що легко випадають. Для любителів більш складних завдань іграшку можна наповнити великими шматочками, наприклад яблучними часточками, щоб собаці довелося попрацювати, щоб витягнути смакоту. для ласощів. Над концепцією створення цієї іграшки працювала велика команда дизайнерів із West Paw, а також врахували думку понад 8000 любителів тварин у США. Іграшка виконана в оптимальній формі, легка та виготовлена з ідеально м'якого та приємного за текстурою матеріалу.

Чому ця іграшка вам обов'язково сподобається?

Залишити відгук проІграшка для собак West Paw Zogoflex Rumbl для ласощів великий 10 см Фіолетовий (BZ041EGG)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки