uk ru

Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Brick (Дог Брік) інтерактивна 2 рівень складності 21х31 см (no67333)

Код товару: 254536303
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Brick (Дог Брік) інтерактивна 2 рівень складності 21х31 см (no67333)
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Brick (Дог Брік) інтерактивна 2 рівень складності 21х31 см (no67333) - Прев'ю фото №1
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Brick (Дог Брік) інтерактивна 2 рівень складності 21х31 см (no67333) - Прев'ю фото №2
Іграшка для собак Nina Ottosson Dog Brick (Дог Брік) інтерактивна 2 рівень складності 21х31 см (no67333) - Прев'ю фото №3
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість в упаковці
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nina Ottosson Nina OttossonВиробник

Nina Ottosson Dog Brick

Іграшка інтерактивна для собак Дог Брік

Нові способи навчання та ігри: це новітня та багатогранна новинка від Ніна Оттоссон, щоразу, коли вихованець гратиме з іграшкою Дог Брік, перед ним будуть вставати все нові й нові нові завдання.

Підніми, знайди, спонукай: головоломка складається з трьох різних видів відділень, а саме: відділення, що легко відкривається і закривається, достатньо лише підняти кришечку, також в іграшці є відділення зі знімними окремими кісточками-пазлами, відкриття яких ускладнює завдання і робить пошук ласощів ще цікавішим заняттям! А ще, ваш собака може з легкістю зрушити блок з відкидною кришкою і знайти під ним ще більше ласощів!

Розмір: 21 см х 31 см х 3 см p>Весела головоломка: головоломки від Ніна Оттосон – це відмінний спосіб зацікавити вашого вихованця. Ця гра для тренування та заохочення підійде для відволікання уваги стурбованих собак, це чудове рішення для зацікавленості вихованця, щоб він не нудьгував і спосіб уникнути деструктивної поведінки.

2 рівень складності: цей рівень відрізняється від ігор початкового рівня Ніна Оттоссон. Ці іграшки посилено стимулюють ментальні здібності вашого собаки та пропонують ще більше опцій для вирішення завдань за допомогою мозку. Ваш вихованець росте і розвивається під час спільних веселих ігор.

Грайте разом: головоломки від Ніна Оттоссон – це ігри для розвитку мозку вашого вихованця. Під час гри доглядайте собаку і не дозволяйте йому гризти іграшку. Покажіть вихованцю як використовувати головоломку, і грайте та веселіться разом. Після того, як ви завершите гру, сховай головоломку до наступного разу.

Тренування для мозку і тіла: ігри та головоломки від Ніна Оттоссон створені, щоб навчити вихованця справлятися з проблемами і для стимуляції мозку під час веселої та захоплюючої гри.

Простота у догляді:щоб помити іграшку просто вийміть із неї гранули корму або ласощів, які залишилися після гри і сполосніть іграшку під теплою проточною водою з використанням ніжного мила, після того як іграшка висохне вона знову готова до використання!

З іграшкою Дог Брік від Ніна Оттосон ваш вихованець зможе:

Зі способу дістати ласощі:

Залишити відгук проІграшка для собак Nina Ottosson Dog Brick (Дог Брік) інтерактивна 2 рівень складності 21х31 см (no67333)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки