Гарнітура Asus ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00)

Код товару: 258895303
Гарнітура Asus ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка звуку
  • 7.1
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Легкість у житті ROG Strix Go Core ML 3.5mm – це ігрова гарнітура зі стандартним 3,5-міліметровим роз'ємом, що дозволяє без проблем підключати її практично до будь-якої ігрової платформи, включаючи ПК, Mac, консолі (PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ) та мобільні гаджети. Asus Essence Маючи ексклюзивні динаміки Asus Essence з герметичними акустичними камерами, вона видає насичений звук з глибоким басом.

Мала вага та ергономічна форма гарнітури гарантують комфорт під час тривалих ігрових сесій.

Для зручності перенесення чашки можуть компактно складатися. Звук формату Hi-Res Audio. Герметичні акустичні камери та динаміки Asus Essence.

Своїм насиченим, чистим звучанням з глибокими басами гарнітура завдячує ексклюзивним 40-міліметровим динамікам Essence з герметичними акустичними камерами. Високоякісний мікрофон. У гарнітури ROG Strix Go Core ML 3.5mm є однонаправлений знімний мікрофон, сертифікований розробниками Discord і TeamSpeak.

Оптимізований під голосове спілкування, він забезпечує відмінний зв'язок із членами ігрової команди. Зручне керування. На одній із чашок гарнітури знаходяться кнопки, що дозволяють керувати її параметрами.

З їх допомогою можна змінювати рівень гучності, активувати та деактивувати мікрофон, не відволікаючись від запущеної гри. Для будь-якої ігрової платформи. Інтерфейс гарнітури ROG Strix Go Core ML 3.5mm представлений стандартним 3,5-міліметровим роз'ємом, що дозволяє без проблем підключати її практично до будь-якої ігрової платформи, включаючи ПК, Mac, консолі (PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch) та мобільні гаджети.

Залишити відгук проГарнітура Asus ROG Strix Go Core Moonlight White (90YH0381-B1UA00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки