Flamingo Papyr Parakeet Toy Tube ФЛАМІНГО ТУБУС іграшка з дзвіночком для папуг 0.32кг 11х9х45 см (SP110085)

Код товару: 248979503
Flamingo Papyr Parakeet Toy Tube ФЛАМІНГО ТУБУС іграшка з дзвіночком для папуг 0.32кг 11х9х45 см (SP110085)
  • 713 677,35 кешбек 8,47
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Інтерактивна іграшка для птахів Flamingo Papyr Tube — корисний аксесуар у клітинку для папуг або для підвішування за її межами.

Виготовлена з натуральних матеріалів декількох текстур, об'єднує різні форми та може використовуватися як розвивальна іграшка та фуражилка для папуги.

Це важливо для збагачення дозвілля вашого пернатого вихованця та розвитку його інтелектуальних здібностей.Іграшка являє собою сітку, сплетену з лози.

Вона досить щільна та добре тримає форму, щоб птах на ній почувалася впевнено.

На кінці сітки закріплений дзвіночок, а внутрішня частина наповнена вузькими різнобарвними смужками паперу та відрізами джутового волокна.

У хаотичному порядку до осередків сітки прикріплені шнури з нефарбованої натуральної шкіри, які зав'язані в вузол.

Ваш папуга буде в захваті від можливості досліджувати текстури, клеювати лозу та джут, розв'язувати вузли, копатися в паперових смужках і слухати трелі мелодійного дзвіночка.Крім того, якщо папуга має шкідливу звичку постійно перебирати або терити перо, іграшка Flamingo Papyr Tube чудово зможе його абстрагувати або навіть відучити від цього.

В її секретному арсеналі — вузькі різнобарвні смужки паперового наповнювача, які допоможуть абстрагуватися від шкідливої звички та забезпечать годинник активного проведення часу.Всередину сітки можна заховати улюблені ласощі папуги та влаштувати йому невеликий квест за їхнімидобутками: пернатий може чудово розважитися в спробах отримати бажане.Конструкція підвішується за допомогою металевого гвинтового карабіна.Чому варто купити іграшку для папуг Flamingo Papyr Tube:пропонує безліч варіантів інтерактивних та інтелектуальних занять;урізноманітнить і заповнить дозвілля птиці, щоб папуга була здоровою та щасливою; має набір своєрідних текстур, які зацікавлять папуги; може використовуватися як фуражилка, якщо всередину сітки покласти горіхи, сухофрукти або інші улюблені ласощі папуги; зможе абстрагуватися або навіть відучити папуги постійно перебирати або теребити перо; циліндрична форма у формі тубуса практична для розміщення в клітці та зручна, якщо у вас кілька невеликих птахів: кожна знайде на іграшці місце для себе та заняття до душі; виготовлена з безпечних для птахів натуральних матеріалів; дзвіночок на іграшці видає мелодійний дзвін, який приваблює птицю; легко кріпиться до стрижнів клітки або на ігровому стенді за допомогою металевого карабіна із закручуванням.

Залишити відгук проFlamingo Papyr Parakeet Toy Tube ФЛАМІНГО ТУБУС іграшка з дзвіночком для папуг 0.32кг 11х9х45 см (SP110085)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки