uk ru

Flamingo Dog Led Nera Visio ФЛАМІНГО НЕРА ВИЗІО світний нашийник для собак (SP64907)

Код товару: 262876403
Flamingo Dog Led Nera Visio ФЛАМІНГО НЕРА ВИЗІО світний нашийник для собак (SP64907)
Flamingo Dog Led Nera Visio ФЛАМІНГО НЕРА ВИЗІО світний нашийник для собак (SP64907) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Flamingo FlamingoВиробник

Тепер ваш вихованець може бути зіркою парку з його власним світним нашийником! Світний світлодіодний нашийник для собак Flamingo Visio Light Led — чудове рішення для прихильників як вечірніх прогулянок, так і денних.

Завдяки такому корисному зоогаджету ваш вихованець завжди буде в полі зору.

Яскраве світіння нашийника дасть змогу добре бачити вихованця в темряві не тільки вам, а й автомобілістам, що проїжджає повз.

Має зносостійкі властивості, простий у використанні: режими світіння вмикаються і перемикаються зручною кнопкою, 100% надійний і багаторазово випробуваний.

Легко миється.ВАЖНО! Світлодіодний нашийник Flamingo Visio Light Led використовується тільки як доповнення до звичайного нашийника!Чому варто купити світний нашийник для собак Flamingo Visio Light Led: гарантує безпеку вашого собаки в темну пору доби; помітний на відстані до 500 м (залежно від заряду акумулятора, погодних умов і ландшафту);3 режими підсвітки: постійне світло, що блимає швидко (мерехтіння), миготливий повільно; тривалість світіння залежить від обраного вами режиму: під час безперервного світіння — 1,5 години, з миготінням — приблизно 2 години; просте керування режимів перемикання однією кнопкою; вологостійкий, стійкий до бризок води, але не водонепроникний, тому не рекомендується носіння нашийника під час купання у водоймах; можливість регулювання під індивідуальний розмір.

Мінімальна довжина — 20 см, максимальна — 70 см; працює без батарейок, заряджається через USB-кабель (в комплекті) через під'єднання до будь-якого пристрою з відповідним виходом, наприклад, до комп'ютера або ноутбука; зносостійкий;легко утримувати в чистоті: досить просто протерти серветкою або м'якою сухою тканиною.Комплект постачання: - світлодіодний нашийник — 1 шт.;- USB-кабель — 1 шт. Акумулятор нашийника: Li-Pol 3,7 В, 100 мА.

Залишити відгук проFlamingo Dog Led Nera Visio ФЛАМІНГО НЕРА ВИЗІО світний нашийник для собак (SP64907)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки