uk ru

Equilibrio Veterinary Dog 2 кг ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ лікувальний корм для собак (ЭВСОД2)

Код товару: 250577403
Equilibrio Veterinary Dog 2 кг ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ лікувальний корм для собак (ЭВСОД2)
Equilibrio Veterinary Dog 2 кг ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ лікувальний корм для собак (ЭВСОД2) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Equilibrio EquilibrioВиробник

Equilibrio Veterinary Dog ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ – лікувальний корм для собак, які страждають від ожиріння, цукрового діабету, гіперліпідемії, гиперадренокортицизма, запорів, колітів.

Ожиріння є найбільш поширеним захворюванням, пов'язаним з харчуванням.

Основні причини ожиріння: неправильне харчування (їжа домашнього приготування, надмірне вживання ласощів та інше), генетика, низька фізична активність, кастрація, ендокринні захворювання (гиперадренокортицизм, гіпотиреоз, цукровий діабет), вживання глюкокортикоїдів, прогестагенового, протисудомних засобів і т. д.

Важливо знати ступінь проблеми у тварини: надмірна вага, ожиріння або патологічне ожиріння.

Надмірна вага перевищує норму на 1-14%, ожиріння – вага перевищує норму на 15-30%, паталогическое ожиріння – вага перевищує норму більше, ніж на 30%.

Собаки з надмірною вагою можуть вживати Equilibrio Dog ЛАЙТ (Equilibrio Dog ЛАЙТ ДЛЯ МАЛИХ ПОРІД, Equilibrio Dog ЛАЙТ ДЛЯ СЕРЕДНІХ І ВЕЛИКИХ ПОРІД).

У разі діагностування ожиріння або паталогического ожиріння у вашої собаки рішення купити лікувальний корм Equilibrio Veterinary Dog ОЖИРІННЯ, ДІАБЕТ і почати дієтотерапію значно збільшить шанси вашого вихованця на одужання.

Важливі складові лікувального раціону: низька калорійність допомагає контролювати вагу і підтримує здоров'я; L–карнітин покращує метаболізм жирів; вуглеводи (ячмінь і сорго) зменшують відхилення в значеннях постпрандіальної концентрації глюкози; високий вміст клітковини сприяє регулюванню почуття насичення, запобігає запори.

Показання до застосування: дієтотерапія в якості допоміжного лікування; рекомендується для собак, які страждають від ожиріння, цукрового діабету, гіперліпідемії, гиперадренокортицизма, запорів, колітів.

Протипоказання: під час вагітності і лактації; для цуценят; при захворюваннях серця; при захворюваннях печінки або нирок; при потребі у великій кількості калорій.

Період застосування: Згідно таблиці добової норми годівлі, у відсотках надлишкової маси тіла (15-30%).

ожиріння – до досягнення ідеальної ваги; для підтримки оптимальної ваги дотримуйтесь графіком догляду протягом життя тварини і рекомендацій ветеринарного лікаря. ВАЖЛИВО.

Швидка втрата ваги призводить до надмірної втрати м'язової маси тіла.

З кормом Equilibrio Veterinary Dog ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ втрата ваги відбувається поступово (1-2% в тиждень), з включенням вправ – 2-3% в тиждень.

Клінічна цінність лікувального корму для собак ЭКВИЛИБРИО ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ: поліпшення метаболізму жирів і модуляція ліпідів у сироватці – L-карнітин сприяє метаболізму жирів, стимулює переробку жирів в енергію, допомагає підтримувати м'язову масу (хв.

– 0,04%); контроль споживання кілокалорій для досягнення нормальної ваги тварини (3100 ккал/кг).

Низька щільність калорій (жир – 7,5%); баланс енергії – висока концентрація білка для підтримки м'язової маси – 32% (ізолят соєвого білка, борошно з курячих субпродуктів, борошно з глютену кукурудзи); высокое содержание растворимой (инулин и мякоть свеклы) и нерастворимой клетчатки (целлюлоза) способствует насыщению животного, что уменьшает потребление калорий, предотвращает запоры, улучшает гликемическую реакцию.

Растворимая клетчатка заполняет желудок и контролирует усвоение питательных веществ, нерастворимая клетчатка увеличивается в объеме и стимулирует перистальтику кишечника; хром – регулятор глюкозы в крови, увеличивает количество рецепторов инсулина на клетку, облегчает проникновение глюкозы (пиколинат хрома); нормалізація постпрандіальної реакції інсуліну і глюкози завдяки включенню до складу вуглеводів з повільною асиміляцією (ячмінь і сорго); природні антиоксиданти (вітаміни Е, С, D) зв'язують вільні радикали і запобігають передчасному старінню клітин; поліненасичені жирні кислоти допомагають знизити рівень тригліцеридів у крові та підвищують чутливість до інсуліну; зниження ризику виникнення захворювань, пов'язаних з ожирінням і діабетом. Країна-виробник: Бразилія.

Залишити відгук проEquilibrio Veterinary Dog 2 кг ОЖИРІННЯ ДІАБЕТ лікувальний корм для собак (ЭВСОД2)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки