uk ru

Equilibrio Dog 15 кг ЛАЙТ сухий суперпреміум низькокалорійний корм для собак середніх і великих порід (ЭСВЛСК15)

Код товару: 250578003
Equilibrio Dog 15 кг ЛАЙТ сухий суперпреміум низькокалорійний корм для собак середніх і великих порід (ЭСВЛСК15)
Equilibrio Dog 15 кг ЛАЙТ сухий суперпреміум низькокалорійний корм для собак середніх і великих порід (ЭСВЛСК15) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Equilibrio EquilibrioВиробник

Equilibrio Light All Breeds – повноцінний збалансований сухий суперпреміум корм для середніх і великих порід старше 12 місяців з надмірною вагою або схильних до повноти.

Повністю покриває всі потреби добового раціону, має ідеальний низькокалорійний склад для підтримки здорової маси тіла у собак середніх та великих порід для зміцнення здоров'я і продовження життя вашого вихованця.

Баланс енергії в кормі ЭКВИЛИБРИО ЛАЙТ ДЛЯ СЕРЕДНІХ І ВЕЛИКИХ ПОРІД характеризується високим вмістом білка для підтримки активності і м'язової маси вашого вихованця при зниженої щільності калорій (жир – 8%).

Крім того, збільшення у складі процентного співвідношення клітковини сприяє регулюванню почуття насичення і запобігання запорів.

Важливо пам'ятати, що великі собаки схильні до ортопедичних захворювань.

І ризик збільшується разом з проблемою зайвої ваги.

Спеціалізований корм Equilibrio Dog Light All Breeds містить хондроїтин та глюкозамін для підтримки здоров'я суглобів.

Чому варто купити низькокалорійний корм для собак ЭКВИЛИБРИО ЛАЙТ ДЛЯ СЕРЕДНІХ І ВЕЛИКИХ ПОРІД: важливо підтримувати здорову вагу вихованця, особливо якщо він схильний до повноти або малоактивний.

В корм Equilibrio Light All Breeds додано L-карнітин, що допомагає спалювати зайвий жир і контролювати вагу собаки, знижена щільність калорій (жир 8%) і збільшений вміст клітковини (6%) для регулювання почуття насичення; корм має чудовий смак завдяки поєднанню м'яса курки і риби.

Два взаємодоповнюючих джерела білка відмінно засвоюються і забезпечують організм собаки необхідними амінокислотами; для підтримки здоров'я суглобів і зв'язок до складу корму ЭКВИЛИБРИО ЛАЙТ ДЛЯ СЕРЕДНІХ І ВЕЛИКИХ ПОРІД включені хондропротектори - хондроітин і глюкозамін; для здорової і блискучої шерсті, здоров'я судин і суглобів підібраний ідеальний баланс Омега-3 і Омега-6 жирних кислот (риб'ячий жир, курячий жир, цільні насіння льону, рафінована олія сої); здоров'я і імунна система собак середніх та великих порід у чому залежить від стану мікрофлори кишечника.

У кормі Equilibrio Light All Breeds здорове травлення та баланс мікрофлори кишечника підтримується пребіотиками (інулін) і пробіотиками (комплекс живих корисних бактерій); екстракт юки Шідігера зв'язує аміак в кишечнику і зменшує запах калу і сечі; здорові і чисті зуби: спеціальний склад корму з гексаметафосфатом натрію допомагає підтримувати зуби собаки чистими і здоровими, запобігаючи мінералізацію зубного нальоту і, як наслідок, утворення зубного каменю; натуральні консерванти: свіжість корми ЭКВИЛИБРИО ЛАЙТ ДЛЯ СЕРЕДНІХ І ВЕЛИКИХ ПОРІД зберігається натуральними антиоксидантами – вітаміном Е і екстрактом розмарину, які сприяють здоровою і довгого життя собаки, формування механізмів природного імунного захисту; ідеальна форма гранул, що полегшує собаці схоплювання корми, жування і правильне травлення. Країна-виробник: Бразилія.

Залишити відгук проEquilibrio Dog 15 кг ЛАЙТ сухий суперпреміум низькокалорійний корм для собак середніх і великих порід (ЭСВЛСК15)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки