uk ru

Духова шафа Bosch HBG6730S1

Код товару: 258552803
Духова шафа Bosch HBG6730S1
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №1
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №2
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №3
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №4
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №5
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №6
Духова шафа Bosch HBG6730S1 - Прев'ю фото №7
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Bosch BoschВиробник

Духова шафа BOSCH HBG 6730 S1 (HBG6730S1) - функціональна електрична духова шафа, яка поєднує в собі багатий функціонал, презентабельний зовнішній вигляд, зручність і простоту використання для приготування справжніх кулінарних шедеврів.

Серед переваг можна виділити технологію 4D-нагріву, інтерактивний TFT-дисплей, систему AutoPilot10 і інноваційну піролітичного очищення.

Чорне скло відмінно поєднується з нержавіючої сталлю, а також прекрасно прикрашає і доповнює кухонний інтер"єр, стаючи його невід"ємною частиною.

Технологія нагріву "4D-гаряче повітря" побудована на вбудованому вентиляторі оригінальної конструкції, який обертаючись поперемінно в двох напрямках гарантує більш рівномірний і ефективний розподіл гарячого повітря по всьому внутрішньому об"єму.

Завдяки системі 4D-нагріву тепер не важливо, на якому рівні варто деко, блюдо приготуватися рівномірно з усіх боків.

Духова шафа Bosch HBG 6730 S1 управляється за допомогою інтерактивного кольорового TFT-дисплея, який додатково оснащений сенсорними кнопками, поворотним регулятором ControlRing, а також має зрозумілі текстові повідомлення і кольорову анімацію.

Панель дозволяє просто, зручно і навіть цікаво швидко вибрати всі необхідні параметри приготування.

Тепер навіть професіонали можуть зосередитися на приготуванні справжніх шедеврів, а не на нудному пошуку необхідних налаштувань.

До того ж, вбудована система AutoPilot вже має в своєму арсеналі 10 встановлених програм автоматичного приготування страв з оптимальними настройками режиму нагріву, температури і тривалості.

Духовка Bosch HBG 6730 S1 додатково оснащена електронним таймером, який повністю відповідає за тривалість приготування і при закінченні заданого часу відключає нагрів духовки, подаючи звуковий сигнал. Але це ще не все.

Таймер також дозволяє налаштовувати тривалість і точний час закінчення приготування, що передбачає автоматичний запуск з відстрочкою старту.

До того ж, він може працювати і незалежно від роботи духовки - просто як будильник.

Також варто відзначити нову функцію "Шабат" - підтримка температури готової страви від 24-х до 72-х годин з автоматичним переходом після закінчення приготування в режим підігріву.

Для безпечної експлуатації в даній моделі є функція блокування панелі управління, система захисного автоматичного відключення, індикація залишкового тепла і електронний замок двері.

Однорівневі телескопічні напрямні додатково забезпечують зручність і безпеку вилучення гарячих дек.

Внутрішні поверхні духовки Bosch HBG 6730 S1 покриті вдосконаленою жароміцної емаллю TitanEmal, яка також є високоустойчіви до різних механічних пошкоджень і легко піддається чищенню.

До того ж модель має нову піролітичним систему очищення, яку можна активувати, не виймаючи телескопічні направляючі і листи з духовки, завдяки новій, стійкою до високої температури графітової мастила «телескопів», а також керамічним коліщаткам.

Для приготування страв можна скористатися одним з 10-ти режимів нагріву, серед яких є конвекція, гриль великої і малої площі, режим Піца, а також делікатне розморожування.

Залишити відгук проДухова шафа Bosch HBG6730S1

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки