Долвіт Стопер 30 табл. для собак (af712551)

Код товару: 250345803
Долвіт Стопер 30 табл. для собак (af712551)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dolfos DolfosВиробник

Опис Таблетки Dolfos Dolvit Stoper протидіарейні для собак і котів, 30 табл Таблетки Dolfos Dolvit Stoper протидіарейні для собак і котів, 30 табл.

Долвит Стопер - засіб для лікування гострої діареї у кішок і собак, нормалізує гострі порушення всмоктування в кишечнику.

В своєму складі містить смектит - лікарський засіб природного походження.

Це подвійний силікат алюмінію і магнію, який має високу обволікаючу здатність щодо слизової оболонки травного тракту, шляхом взаємодії з глікопротеїнами слизової оболонки підвищує резистентність слизу до подразників. Запобігає водно-електролітні втрати.

Завдяки впливу на бар'єрну функцію слизової оболонки травного тракту і високу здатність до зв'язування захищає його слизову оболонку.

Екстракт таніну з кінського каштана виявляє в'яжучу та протизапальну дію.

Застосовується при діареях, як допоміжний засіб для лікування захворювань шлунка і кишечника ,а також у період реконвалесценції організму Аналітичні показники: Сирий протеїн 11,8%, сира клітковина 15,1%, масла і сирий жир 0,2%, сира клітковина 0,2%, сира зола 32%, натрій 0,7%, кальцій 0,2%, фосфор 0,3%, калій 0,5%, Впомогательные речовини: фруктоолігосахариди, глюкоза, екстракт Юки Шідігера, пектин, карбонат калію, магнію стеарат Додаткова інформація: Бета-1,3/1,6-глюкан, Маннанолигосахариды Дозування: коти - 1 таблетка на день; собаки до 10 кг маси тіла - 1 таблетка на день; собаки 10 - 20 кг - 2 таблетки на день; собаки 20 - 30 кг - 3 таблетки; собаки понад 30 кг - 4 таблетки на день.

Залишити відгук проДолвіт Стопер 30 табл. для собак (af712551)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки