Документ-камера AVer M11-8MV (61PM030000AC)

Код товару: 252743703
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Сумісність з ОС
  • Розмір зони захоплення
  • Роздільна здатність сенсора
  • Цифровий зум
  • 20x
  • Загальний зум
  • 20x
  • Частота кадрів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Вертикальна конструкція для зручності та безпеки

Вертикальне виконання надає вирішальну перевагу з точки зору місця, а обтяжена основа знижує ризик падіння документ-камери M11-8MV, забезпечуючи безпечніше середовище навчання. Шість різних фізичних кнопок допоможуть новим користувачам освоїти технології онлайн навчання.

Гнучкий та міцний механічний штатив

Завдяки міцному механічному штативу та гнучкому з'єднанню, документ-камера M11-8MV забезпечує стабільне зображення та допомагає досягти тривалого ефекту. А її матово-чорне покриття та витончений дизайн сприяють створенню сучасного стилю у класі!

Кришталево чітке зображення деталей з 20-кратним цифровим зумом

Камера M11-8MV з роздільною здатністю 8 мегапікселів та 20-кратним цифровим зумом здатна багаторазово збільшувати дрібні об'єкти, дозволяючи учням легко бачити всі деталі, де б вони не знаходилися. Вам ніколи не доведеться стримувати учнів, які стовпилися, щоб краще бачити предмет, що розглядається.

Площа захоплення формату A3 для будь-якого кута зйомки

Завдяки великій площі захоплення формату A3 та поворотній головці камери, документ-камера M11-8MV дозволяє вільно демонструвати великі документи та 3D-моделі з будь-якого ракурсу – як у класі, так і онлайн. Продуманий індикатор положення на головці камери забезпечує правильний кут відображення.

Функція перегляду для постійного покращення навчальних матеріалів

Насилу відстежуєте прогрес, досягнутий класом? Функція відтворення знятого відео полегшує це завдання! Фотографії та відео, зняті за допомогою документ-камери M11-8MV, можна відтворювати миттєво та багаторазово, що дозволяє підвищити ефективність планування занять.

Перетворіть свою мишу на зручну ручку

Підключіть мишу до документ-камери M11-8MV для зйомки зображень та відео, відтворення та додавання приміток. Підкресліть ключові моменти, які мають бути видно учням з першого погляду, і миттєво перетворіть традиційні підручники на цифрові ресурси!

Вбудований мікрофон

Вам не доведеться турбуватися про додатковий мікрофон. Вбудований мікрофон документ-камери M11-8MV чітко вловлює голоси, навіть якщо промовці знаходяться на відстані до трьох метрів від нього. А використовуючи роз'єми Micro SD та USB, ви можете зберегти записані файли на будь-який носій.

Декілька портів введення/виводу забезпечують функціональність

Різні порти вводу/виводу дозволяють реалізувати різні можливості підключення. Документ-камеру M11-8MV можна підключити до різних дисплеїв через порти HDMI та VGA. Крім того, документ-камеру можна підключити до комп'ютера для зручного заряджання через USB-порт.

Додаток AVerTouch

AVerTouch - це надпотужне програмне забезпечення, розроблене спеціально для документ-камер AVer. Одним дотиком ви можете підключити свою документ-камеру до мобільних пристроїв для обміну файлами, а потім виконати синхронізацію з хмарою для автоматичного збереження своїх матеріалів - фотографій, відеозаписів, приміток. Процес викладання стає неймовірно цікавим, коли ви використовуєте можливості програми AVerTouch для привернення уваги учнів.

Залишити відгук проДокумент-камера AVer M11-8MV (61PM030000AC)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки