uk ru

DoggyMan Soft Chicken Strip Cheese ДОГГІМЕН КУРИНІ ПАЛЕЧКИ З СИРОМИ ласощі для собак 0.18кг (SPZ0085)

Код товару: 249928303
DoggyMan Soft Chicken Strip Cheese ДОГГІМЕН КУРИНІ ПАЛЕЧКИ З СИРОМИ ласощі для собак 0.18кг (SPZ0085)
DoggyMan Soft Chicken Strip Cheese ДОГГІМЕН КУРИНІ ПАЛЕЧКИ З СИРОМИ ласощі для собак 0.18кг (SPZ0085) - Прев'ю фото №1
  • 250 237,50 кешбек 2,98
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doggy Man Doggy ManВиробник

Ласощі для собак DoggyMan Soft Chicken Strip Cheese — смачне доповнення до повсякденного раціону дорослих собак усіх порід і цуценят віком від 2 місяців.

Основа ласощів — куряче філе, яке ідеально поєднується з пікантною добавкою із сиру.

Сир перетворює знайомий вихованцеві смак курки на делікатесну закуску.Курячі палички ДоггіМен мають порівняно м'яку текстуру.

Собаки з проблемами зубів, цуценяти та літніх вихованців виявлять у цьому величезний плюс, тому що жувати такі ласощі набагато простіше, ніж в'ялене м'ясо.Виготовлені ласощі у формі паличок із низкою насічок на одній зі сторін, щоб їх можна було легко розламати й дати вихованцю.

М'які невеликі шматочки ласощів ідеальні як заохочення під час тренувань, тому що вони не вимагають тривалого пережовування.Собака просить ще? ВАЖНО! Пригощайте вихованця правильно: ніколи не замінюйте ласощами повноцінне приймання їжі, особливо коли у собаки є проблеми із зайвою вагою.

Ласощі — це всього 8-10% від загального добового раціону собак, дотримуйтеся норм годування залежно від ваги вашого вихованця.Чому варто купити ласощі для собак ДоггіМен Soft Chicken Strip Cheese:смачне доповнення до повсякденного меню;оригінальний смак курячого філе в новому виготовленні з додаванням сиру; добре перетравлюється, легко засвоюється; прекрасно жується завдяки м'якій текстурі, що важливо для собак із проблемами зубів і літніх вихованців; легко ділиться на частини за допомогою насічок на одній зі сторін палички; з високим вмістом корисного тваринного білка (куряне філе, сир) для підтримки здоров'я й активності вашого вихованця, зміцнення імунітету; рекомендується для дорослих собак і цуценят віком від 2 місяців; зручно зберігати: паковання із замком Zір-Lосk зберігає свіжість ласощів.Розміри 1 палички: 10х1х0,6 см (0,6 см — середня товщина, може варіюватися за довжиною ласощів).

Залишити відгук проDoggyMan Soft Chicken Strip Cheese ДОГГІМЕН КУРИНІ ПАЛЕЧКИ З СИРОМИ ласощі для собак 0.18кг (SPZ0085)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки