Додаткова трубка DECT Gigaset Comfort 550 HX Black Chrome (S30852H3051S304)

Код товару: 252524903
Додаткова трубка DECT Gigaset Comfort 550 HX Black Chrome (S30852H3051S304)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип радіозв'язку
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigaset GigasetВиробник

Коли потрібна гнучкість: переваги завдяки IP-технології

Завжди на зв'язку: Інтернет-телефонія та IP-з'єднання мають багато переваг, тому ними користується все більше людей. Ви теж можете скористатися перевагами цієї нової технології: Наприклад, відмінна якість звуку у форматі HD, три телефонні номери на одне з'єднання або можливість здійснювати кілька дзвінків одночасно. Бездротові універсальні трубки Gigaset COMFORT 550HX роблять це можливим без будь-яких проблем, забезпечуючи підвищену гнучкість при здійсненні дзвінків. Вони універсальні і сумісні з усіма маршрутизаторами з підтримкою DECT/CAT-iq, такими як FRITZ!Box або Telekom Speedport, тому ви можете продовжувати користуватися ними навіть після зміни маршрутизатора.

Тримайте телефон завжди під рукою

У вітальні, на кухні або в домашньому офісі - покладіть Gigaset COMFORT 550HX туди, де він вам потрібен. Телефон більше не потребує базової станції, адже COMFORT 550HX підключається безпосередньо до бази DECT вашого інтернет-маршрутизатора за допомогою бездротового зв'язку. Єдине, що вам знадобиться, - це розетка для зарядної підставки, що забезпечує максимальну гнучкість в межах вашого будинку і невеликі відстані до телефону.

Все важливе як на долоні: великий дисплей, оптимальна читабельність

Тут ніщо не відволікає вас від головного: Gigaset COMFORT 550HX простий і приємний у використанні, тому ви можете повністю зосередитися на розмові. Він відповідає найвищим стандартам якості Gigaset, а навігація інтуїтивно зрозуміла. Великий, висококонтрастний кольоровий TFT-дисплей (44 x 35 мм) пропонує все, що можна очікувати від сучасного бездротового телефону: Графіка і шрифти, що забезпечують оптимальну читабельність, різноманітні колірні схеми і символи для роботи з головним меню. Режим Jumbo, який забезпечує надвелике відображення цифр під час набору, підсвічування клавіатури та великі окремі клавіші з помітним натисканням гарантують, що все можна побачити з першого погляду.

Коли ви хочете вимкнути телефон: просто активуйте захист від дзвінків

Він дзвонить. І дзвонить. І дзвонить. Небажані дзвінки - справжній головний біль, але Gigaset COMFORT 550HX може їх заблокувати. Нещодавно розроблена функція захисту від дзвінків захистить вас від рекламних дзвінків або небезпечних телефонних шахраїв. Ви можете легко заблокувати до 100 небажаних телефонних номерів, занісши їх до чорного списку або перенісши безпосередньо з журналу історії дзвінків. Ви також можете блокувати або вимикати звук анонімних абонентів. А завдяки контролю часу ви можете визначати періоди, коли ваш телефон повинен або не повинен дзвонити. Ви можете надавати абонентам привілейоване ставлення, заносячи їх до VIP-адресної книги, щоб ви могли поговорити з ними в будь-який час.

Залишити відгук проДодаткова трубка DECT Gigaset Comfort 550 HX Black Chrome (S30852H3051S304)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки