Будиночок-лежак №4 Опера "Lucky Pet", сірий, 55х55х55см

Код товару: 251656403
Будиночок-лежак №4 Опера "Lucky Pet", сірий, 55х55х55см
  • 1 043 993 кешбек 12,42
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Lucky Pet Lucky PetВиробник

Будиночок ОПЕРА

Наші стосунки із домашніми друзями можуть складатися по-різному. Зазвичай, взаєморозуміння настає миттєво, і з кожним етапом спілкування. Тому такі важливі всі дрібниці від опіки з безпекою до питання побутового комфорту. Як вдалий варіант налагодження миру та кохання – поява у вашому будинку хатинки ОПЕРА, яка змусить два різні світи звучати в унісон.

ТЕКСТИЛЬ

Вовна – нетканий текстиль, виготовлений із волокон вовни. Листовий пористий матеріал виготовлений способом валяння. Використовується як прокладний, ущільнювальний, тепло- і звукоізоляційний матеріал. В Україні виробництвом повсті займалися майстри, які називалися шаповалами, оскільки одним із застосувань матеріалу було виготовлення щільних шапок. Ваління здійснювалося в майстернях - шаповальнях, і включало кілька етапів: підготовку сировини (мийку в чистій, потім у мильній або лужній воді, сортування на кшталт волосся), чухання, розпушування та збивання, і, нарешті, власне валяння. Саме тому капелюшки так привабливі та комфортні.

ФУНКЦІОНАЛ

Сама форма у вигляді міні будівлі з арочним входом дуже зручна для хвостиків. Зсередини можна і сховатися, і навпаки, спостерігати за навколишнім світом; Матрац з повсті і з наповненням мікрофіброю - одночасно щільний і зносостійкий, отже, витримає надмірну активність хвостика; Висока стеля дозволяє стояти, лежати, сидіти, виглядати - хвостику сподобається внутрішній, свій і великий простір; Завершений вид міні будівлі дозволяє розташувати лежанку у будь-якій зоні вашого будинку. Вона стане стильною окрасою інтер'єру; Усі шви виведені зовні і не викликають бажання вигризти їх під матрацом; Надлегка за вагою хатинка зберігає всі показники міцності тривалий час. І, головне - хатинка ОПЕРА 100% розкладна!! Бічні шви всієї конструкції зібрані на одній пластиковій змійці. Розібрати і зібрати хатинку можна майже одним рухом! Тому ця модель – лідер з мобільності. Її можна взяти куди завгодно і, будь-коли! Витримана, спокійна колор карта – графіт та беж підкреслять стиль будь-якого інтер'єру.

Залишити відгук проБудиночок-лежак №4 Опера "Lucky Pet", сірий, 55х55х55см

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки