Flamingo (Фламінго) COOLING PAD FRESK самоохлаждающаяся підстилка для собак і кішок 50х90 см (513866)

Код товару: 248756003
Flamingo (Фламінго) COOLING PAD FRESK самоохлаждающаяся підстилка для собак і кішок 50х90 см (513866)
  • 966 кешбек 12,08
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Flamingo FlamingoВиробник

Забезпечте у літню спеку вашому вихованцеві прохолоду і комфорт без використання кондиціонера і холодильника.

Самоохлаждающийся мат килимок для собак і котів від ФЛАМІНГО допоможе тварині запобігти перегріву в жарку пору року.Охолоджуюча підстилка виготовлена з міцного нейлону і розрахована на тривале використання протягом кількох років.

Використовувані у виробництві матеріали абсолютно безпечні для тварин.Охолодження відбувається за рахунок спеціально розробленого гелю, який знаходиться усередині килимка і активується під вагою тварини.

Охолоджуючу дію (не холод!) триває протягом декількох годин.

Різниця між температурою повітря і температурою килимка не більше 8 градусів.Як тільки килимок перестане віддавати прохолоду, ваш вихованець піде з килимка в пошуках більш прохолодного місця.

Саме в цей час і відбувається самоохолодження килимка, і займає цей процес відновлення охолоджуючого ефекту від 15 до 40 хвилин.Основні переваги самоохлаждающегося килимка для собак та котів:завжди готовий до використання;не вимагається попереднє охолодження;активується під дією ваги тварини;забезпечує охолоджуючий ефект без переохолодження тварини;автоматичне відновлення охолоджуючого ефекту, без використання води та електрики;тривалий період використання (кілька років);нетоксичний;не має запаху;високоміцний нейлоновий;добре вписується в будь-який інтер'єр;ідеально підходить для використання в автомобілях і перенесеннях;легко складається.РЕКОМЕНДАЦІЇ:Якщо ваш вихованець любитель погризти, необхідно стежити, щоб він не пошкодив поверхня килимка і не проковтнув його шматочки.

Залишити відгук проFlamingo (Фламінго) COOLING PAD FRESK самоохлаждающаяся підстилка для собак і кішок 50х90 см (513866)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки