uk ru

Блок консервованого корму для кошенят з тунцем і алое у вигляді паштету Croci Vibrisse 24*70 г (C1018087)

Код товару: 248844103
Блок консервованого корму для кошенят з тунцем і алое у вигляді паштету Croci Vibrisse 24*70 г (C1018087)
Блок консервованого корму для кошенят з тунцем і алое у вигляді паштету Croci Vibrisse 24*70 г (C1018087) - Прев'ю фото №1
Блок консервованого корму для кошенят з тунцем і алое у вигляді паштету Croci Vibrisse 24*70 г (C1018087) - Прев'ю фото №2
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Croci CrociВиробник

Консервований корм для котят Croci Vibrisse Mousse в банках з тунцем і алое у вигляді паштета. Повноцінний вологий корм.

Без барвників і консервантів.Апетитна парова страва з відбірних інгредієнтів, приготованих За унікальним італійським рецептом.

Крім того, завдяки ретельному процесу пропарювання інгредієнти зберігають найкорисніші властивості та природні смаки, особливо для привердливих тварин.

Цільні шматочки риби багаті поліненасичені жирними кислотами Омега-3 і Омега-6, сприятливо впливають на здоров'я шкіри та вовни піта.Норми годування дещо відрізняються залежно від характерних особливостей котів, умов навколишнього середовища і т.д.

Пакунок зберігання відкритої упаковки становить 48 годин.Состав: Тунець 40%, алое 4%, курячий жир 2%, гороховий білки, рослинні олії та жири, крохмаль тапіоки, мінерали, яєчний порошок.Гарантований аналіз: Протеїн 6%; Жир 2%; Клітина 1%; Сола 2%; Вологість 88,5%.Зроблено в Таїланді для Croci SPA, Італія.Сорок зберігання відкритої консерви 48 годин.

Залишити відгук проБлок консервованого корму для кошенят з тунцем і алое у вигляді паштету Croci Vibrisse 24*70 г (C1018087)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки