Акваріумний набір Juwel «Rio 240 LED» білий, прямий (240 л) (SZ3450/3400)

Код товару: 255184303
Акваріумний набір Juwel «Rio 240 LED» білий, прямий (240 л) (SZ3450/3400)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Товщина стінок
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Juwel JuwelВиробник

Елегантний дизайн, непідвладний часу, ідеальна обробка і інноваційні технології - дарують насолоду чудовим видом акваріума шириною 120 см.

Завдяки компактній площі підстави (121 x 41 см) і класичного прямокутного дизайну Rio 240 LED ідеально вписується в інтер'єр будь-якого стилю.

Захисна нижня рама забезпечує підвищену стійкість і дозволяє без проблем встановити акваріум без застосування спеціальних підкладок.

Ретельна обробка і матеріали німецької якості, а також ідеально підібрана техніка забезпечують максимум якості і безпеки, гарантуючи довговічність акваріума Rio 240 LED.

MultiLux LED / Освітлення Яскраве освітлення і відмінний ріст рослин - це забезпечує сучасна світлодіодна технологія MultiLux фірми Juwel.

Замінні лампи LED Day та Nature на 1047 мм створюють оптимальний спектр світла при одночасній економії до 50% електроенергії в порівнянні з T5.

Система освітлення MultiLux LED акваріума Rio 240 LED дозволяє зручно проводити роботи в акваріумі навіть при включеному освітленні.

Джерело світла на 100 відсотків водонепроникне і відповідає європейським стандартам безпеки.

Bioflow M / Фільтрувальна система Для оптимальної фільтрації Rio 240 LED оснащується потужною системою Bioflow M.

Цей внутрішній фільтр являє собою поєднання ефективності і безпеки, служачи центральним компонентом акваріума Juwel.

Він працює за принципом "Вода залишається в акваріумі" і забезпечує найбезпечніший спосіб фільтрування води у Вашому акваріумі.

Система Bioflow M оснащена п'ятьма високоефективними засобами для фільтрування та практично безшумним потужним циркуляційним насосом Eccoflow 600.

AquaHeat 200 W / Нагрівач Підтримка потрібної температури в акваріумі Rio 240 LED забезпечується регульованим нагрівачем Juwel на 200 Вт, який оптимальним чином вбудований в контур циркуляції води фільтрувальної системи Bioflow 3.0.

Завдяки застосуванню високоякісних срібних контактів і ударостійкого боросилікатного скла регульований нагрівач Juwel відповідає найвищим вимогам до функціональності і безпеки і, звичайно ж, сертифікований Об'єднанням технічного нагляду ФРН (TUV / GS).

Залишити відгук проАкваріумний набір Juwel «Rio 240 LED» білий, прямий (240 л) (SZ3450/3400)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки