Акустична система Bose Portable Home Speaker, Black (829393-2100)

Код товару: 245574103
Акустична система Bose Portable Home Speaker, Black (829393-2100)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

4 390 кешбек 54,88

Характеристики

  • Живлення від мережі
  • Живлення від акумулятора
  • Час автономної роботи
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Почуйте звук, відчуйте різницю

Як і портативні спікери Bose SoundLink Revolve і Revolve+, система Bose Portable Home Speaker створена для відтворення чистого звучання на всі боки одночасно, проте вона оснащена новим акустичним дизайном, що дозволяє їй створювати ще більше баса і надавати їй більше потужності. Поставте спікер в центрі вашої вечірки, щоб всі змогли насолодитися однаковим звучанням. Якщо ж розмістити її в кутку кімнати, ви помітите, як звучання ставатиме більш об'ємним.

Накажіть грати

Скрізь, де є мережа Wi-Fi, ви можете використовувати Portable Home Speaker як розумну системи. Обравши один з голосових помічників Google Assistant або Alexa, просто скажіть системі, що б ви хотіли послухати: улюблену музику з плей-листа, певну Інтернет радіостанцію, підкаст або аудіо книгу. Ви також можете отримати інформацію про погоду, відправити СМС повідомлення, встановити таймер, додати відтворений трек в список улюблених композицій, а ще можете контролювати розумні пристрої в будинку, що підтримують ці ж голосові служби.

* Доступність і особливості голосових служб можуть відрізнятися в залежності від регіону.

Слухати потокову музику - легко

Слухайте потокову музику з таких серверів як Spotify, Amazon Music або Deezer безпосередньо з вашої системи Portable Home Speaker де завгодно, де є Wi-Fi з підключеним Інтернетом. В інших випадках слухайте музику з ваших мобільних пристроїв, підключених по Bluetooth. Користувачі пристроїв Apple можуть також скористатися бездротовим підключенням по протоколу AirPlay 2.

Проста настройка і повний контроль

Встановіть безкоштовний додаток Bose Music app, щоб пройти покрокову інструкцію з первинного підключення й налаштування вашої системи. Далі використовуйте цей же додаток, щоб стрім потокову музику з інтернет ресурсів, а також підтримувати свою систему оновленої до останньої версії ПО.

За допомогою програми Bose Music app ви також зможете створювати групи в одному аудіо потоці з іншими домашніми смарт спікерами та саунбарамі BOSE, створивши таким чином у себе вдома свій індивідуальний світ музики. Слухайте різні треки або ресурси в різних кімнатах або об'єднуйте їх в один потік одночасно в режимі вечірки.

Разом завжди краще

Bose Portable Home Speaker - це новий спікер в сімействі розумних систем Bose, в яке входять Home Speaker 300, Home Speaker 500, Soundbar 500 і Soundbar 700.

Почніть будувати свою домашню систему аудіо мультирум з одного спікера і розширюйте її будь-який з перерахованих вище, адже ніщо так не створює відчуття затишку і комфорту, як піднятий настрій з неперевершеним звуком BOSE, де завгодно і коли завгодно.

Заряджений - завжди готовий

Такий важливий аксесуар до всієї системи, як док-станція для зарядки (купується опціонально) стане прекрасним доповненням до всієї системи Bose Portable Home Speaker. Тримайте її завжди зарядженою вдома, коли не користуєтеся, або ж слухайте музику поки вона заряджається.

Залишити відгук проАкустична система Bose Portable Home Speaker, Black (829393-2100)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки