uk ru

1st Choice Senior Sensitive Skin & Coat Lamb & Fish 2.72 кг Фест Чойс Сеньйор ягня і риба сухий корм для собак (ФЧССЯР2_72)

Код товару: 249002603
1st Choice Senior Sensitive Skin & Coat Lamb & Fish 2.72 кг Фест Чойс Сеньйор ягня і риба сухий корм для собак (ФЧССЯР2_72)
1st Choice Senior Sensitive Skin & Coat Lamb & Fish 2.72 кг Фест Чойс Сеньйор ягня і риба сухий корм для собак (ФЧССЯР2_72) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник 1st Choice 1st ChoiceВиробник

1st Choice Senior Sensitive Skin&Coat Lamb&Fish ФЕСТ ЧОЙС СЕНЬЙОР ЯГНЯ РИБА сухий супер преміум корм для літніх або малоактивних собак 1st Choice Senior – супер преміум корм на основі м'яса ягняти, океанічної риби і коричневого рису для літніх собак всіх порід у віці більше 7 років або дорослих собак, схильних до повноти.

Ягня і риба – гіпоалергенні джерела протеїну і головні інгредієнти цієї збалансованої і дуже смачною формули корму для собак.

ЗАГАЛЬНІ ПЕРЕВАГИ СУПЕР ПРЕМІУМ ХАРЧУВАННЯ ФЕСТ ЧОЙС Ягня і риба (гіпоалергенні джерела протеїну) – головні інгредієнти цієї збалансованої і дуже смачною формули. 11% висушеного м'яса ягняти. Без кукурудзи, пшениці і сої.

Підвищений вміст L-карнітину допомагає засвоювати і розщеплювати жири, а пребіотики і екстракт імбиру покращують травлення.

Без хімічних барвників, консервантів і смакових добавок. Натурально збережений за допомогою вітаміну Е.

СУГЛОБИ+: Глюкозамін, хондроітин, гликозамингликан колагену і пептиди підтримують здоров'я суглобів та хрящів.

ДЕНТА+: Відмінне поєднання екстракту зеленого чаю, швидкорозчинного вітаміну С, клітковини і петрушки освіжає дихання і забезпечує гігієну зубів та ротової порожнини.

ОМЕГА-3-6-9: Оптимальне співвідношення жирних кислот Омега-6-9 і Омега-3 зберігають шкіру здоровою, надають блиск вовни і зменшують линьку.

У формулу додано незамінна амінокислота L-цистеїн, яка сприяє зростанню і відновленню вовни.

Залишити відгук про1st Choice Senior Sensitive Skin & Coat Lamb & Fish 2.72 кг Фест Чойс Сеньйор ягня і риба сухий корм для собак (ФЧССЯР2_72)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки