Woofaloo Dog Toilet ВУФАЛУ ТУАЛЕТ C ДЕРЕВОМ стовпчики для псів собак малих і середніх порід 36х55х45,5 см (297377)

Код товару: 258813503
Woofaloo Dog Toilet ВУФАЛУ ТУАЛЕТ C ДЕРЕВОМ стовпчики для псів собак малих і середніх порід 36х55х45,5 см (297377)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

WoofalooВиробник

Woofaloo Dog Toilet «чоловічий» туалет для собак особливої конструкції, в комплекті з декоративним пластиковим деревом, повністю відповідає інстинктам псів задирати лапу при сечовипусканні.

Пісуар для собак Woofaloo ВУФАЛУ - це зручний спосіб піклуватися про гігієну домашнього вихованця при збереженні його природного поведінки ходити в туалет «на дерево».

Спеціальна конструкція лотка і дерева ідеально підходить для будинку і подорожей, для хворих або літніх собак, а також вихованців, які тривалий час вимушено знаходяться в приміщенні.

Унікальна конструкція собачого туалету Woofaloo включає широку міцну пластикову конструкцію у формі зеленого дерева, яка імітує форму справжнього дерева, куща або будь-якого іншого предмета, на який, як правило, собаки піднімають лапу.

По «гілках дерева», спеціальним жолобах в цій вертикальної конструкції, сеча собаки стікає в лоток, який попередньо заповнений будь поглинаючим матеріалом - пелюшкою, наповнювачем або газетою.

Додатково в комплект входить шаблон для вирізання пелюшок по формі лотка з урахуванням конструкції дерева – ви можете обрізати пелюшку, газету і отримаєте точне відповідність формі лотка.

Очищення такого туалету дуже проста – його легко розібрати і помити.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ТУАЛЕТУ ДЛЯ ПСІВ Woofaloo: Ідеально підходить для псів малих і середніх порід, які надовго залишаються вдома і з якими не завжди можна гуляти в холодну погоду.

Унікальна стильна конструкція - туалет в формі дерева з жолобами для стікання сечі в лоток.

Широка крона дерева, на відміну від традиційного стовпчика, дозволить не «промазати» вихованцеві при справлении потреби і ваші стіни залишаться чистими.

Високі борти туалету – дозволяють використовувати будь-всмоктуючий матеріал – наповнювач, пелюшки і навіть газети.

Ідеально підходить для дому та подорожей – дерево легко зняти і розташувати безпосередньо у лоток для зберігання або переміщення. Туалет легко розібрати і помити.

Туалет з деревом можна розмістити там, де зручно вам і вашому вихованцеві – може використовуватися в приміщенні і на відкритому повітрі.

Гумові ніжки лотка запобігають його ковзання по підлозі.

Краю лотка і дерева дуже гладкі, що запобігає травми і зводить до мінімуму можливість їх пожувати. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРИВЧАННЯ ДО ТУАЛЕТУ: 1.

Для приучення собаки до нового туалету необхідно додати в нього невелику кількість сечі вихованця, яка буде залучати його помочитися там же ще раз.

В даному випадку використовується природний інстинкт кобеля – оправлятися у будь-якого виступає і привабливо пахне об'єкта. 2.

Час навчання дорослих собак може варіюватися від декількох годин до декількох днів, залежно від характеру вихованця.

Не забувайте під час привчання хвалити і заохочувати вихованця, а його інстинкт і нюх будуть тільки сприяти привчання.

Розміри туалету (Висота х Ширина х Глибина): 360х550х455 мм.

Матеріал: високоякісний пластик, який не вбирає запахи. Колір: лоток – сірий, дерево – зелене.

Вага туалету: без упаковки - 1,8 кг, з упаковкою – 2,1 кг ПРИМІТКА: пелюшки для собак і наповнювач для туалету в комплект Woofaloo ВУФАЛУ не входять.

Залишити відгук проWoofaloo Dog Toilet ВУФАЛУ ТУАЛЕТ C ДЕРЕВОМ стовпчики для псів собак малих і середніх порід 36х55х45,5 см (297377)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки