Вологий корм для кішок для здорової шкіри та гарної шерсті Royal Canin Intense Beauty в соусі блок 85 г*12 шт. (4071001)

Код товару: 248126703
Вологий корм для кішок для здорової шкіри та гарної шерсті Royal Canin Intense Beauty в соусі блок 85 г*12 шт. (4071001)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Royal Canin Royal CaninВиробник

Корм консервований повнораціонний для дорослих кішок (дрібні шматочки в соусі). Опис продукту: Догляду за шерстю кішки доводиться приділяти особливу увагу. Особливо це стосується довгошерстих тварин. Однак забезпечення кішки всіма потрібними поживними речовинами обов'язково допоможе кішці розкрити потенціал краси: шерсть стане блискучішою й шовковистішою. Для продукту ROYAL CANIN® Intense Beauty в соусі характерний високий вміст жирних кислот омега-3 та омега-6, які сприяють блиску шерсті та здоров'ю шкіри. ROYAL CANIN® Intense Beauty в соусі також допомагає кішці підтримувати оптимальну вагу завдяки низькому вмісту жирів та оптимальному рівню білків, що сприяють збереженню й росту м'язової маси. Здоров'я й функція сечовидільної системи також підтримуються завдяки ROYAL CANIN® Intense Beauty в соусі. Для задоволення індивідуальних вподобань кожної кішки ROYAL CANIN® Intense Beauty випускається також у формі сухого корму. Якщо Ви вибрали для вашої кішки змішане харчування, дотримуйтесь наших рекомендацій у раціонних таблицях: це дасть змогу змішувати сухий і вологий продукт у пропорціях, оптимальних для здоров'я тварини. Маса нетто: 85 г Переваги: Здорова шкіра та шерсть омега-3 та 6 Сприяє підтримуванню краси шерсті, особливо завдяки наявності жирних кислот Омега-3 та Омега-6 Підтримка ідеальної ваги Сприяє підтримці ідеальної ваги Здорова сечовидільна система Допомагає підтримувати здоров'я сечовидільної системи ІНГРЕДІЄНТИ: м'ясо та м'ясні субпродукти, злаки, риба та рибні субпродукти, олії та жири, субпродукти рослинного походження, екстракти білків рослинного походження, мінеральні речовини, джерела вуглеводів. ДОБАВКИ (в 1 кг): Поживні добавки: Вітамін D3: 95 МО, Залізо: 10 мг, Йод: 0.34 мг, Мідь: 2.7 мг, Марганець: 3 мг, Цинк: 30 мг. ВМІСТ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН: Білки: 12% — Жири: 3.7% — Мінеральні речовини: 1.3% — Клітковина харчова: 1.1% — Вологість: 78% — Жирні кислоти Омега-3: 0.18% — Жирні кислоти Омега-6: 1 %.

Залишити відгук проВологий корм для кішок для здорової шкіри та гарної шерсті Royal Canin Intense Beauty в соусі блок 85 г*12 шт. (4071001)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки