Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X AMP Extreme AIRO (ZT-D40810B-10P)

Код товару: 245395103
Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X AMP Extreme AIRO (ZT-D40810B-10P)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Zotac ZotacВиробник

ВДОСКОНАЛЕНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ

IceStorm 2.0 - це наша вдосконалена система охолодження, яка розширює межі продуктивності графічного процесора в найбільш вимогливих до графіки комп'ютерних іграх.

РОЗСІКАЄ ПОВІТРЯ

Оснащена трьома 110-міліметровими вентиляторами з широкими вигнутими лопатями, які вдвічі більші за лопаті попереднього покоління. Кожен вигин і смужка на лопаті ретельно розроблені, щоб максимізувати повітряний потік і тиск повітря.

ПОКРАЩЕНА ДИНАМІКА ПОВІТРЯНОГО ПОТОКУ

Висота вентилятора значно збільшена для забезпечення оптимального повітряного потоку. Завдяки глибшій конструкції кожуха вентилятора, яка допомагає створювати більш сфокусований потік повітря, кожен оберт вентилятора виштовхує більше холодного повітря вниз і довше утримує його на теплорозподільнику для підвищення температури.

ПОТУЖНІШИЙ РАДІАТОР

У масивному 3,5-слотовому корпусі розміщено колосальний радіатор з алюмінієвими ребрами, готовий до найінтенсивніших теплових випробувань.

ОПТИМІЗОВАНИЙ РОЗПОДІЛ

9 прецизійно оброблених мідних теплових трубок розташовані вертикально, що збільшує поверхню контакту з графічним процесором, виділяючи більше тепла для розсіювання по всій довжині радіатора.

КОМПОЗИТНІ ТЕПЛОВІ ТРУБКИ

Виготовлена з композитних шарів, що складаються з товстішої оболонки та рифленого гніту з багатоканальною робочою рідиною, кожна теплова трубка є більш ефективною для передачі тепла.

ПРОХІДНІСТЬ НА 360°

Завдяки широким вентиляційним каналам потік повітря може маневрувати і виводитися з усіх боків, зменшуючи кількість тепла, що затримується.

ЗНИЖЕНИЙ РІВЕНЬ ШУМУ

ZOTAC GAMING пропонує нові функції шумозаглушення для серії GeForce RTX 40, щоб поліпшити занурення в ігровий процес.

ЗАСПОКОЮЄ ШТОРМ

Центральний вентилятор, що обертається протилежно, допомагає зменшити турбулентність повітря, мінімізуючи шум завдяки більш плавному потоку повітря. Подальше зниження шуму досягається за допомогою встановлених антивібраційних прокладок.

СТВОРЕНО ДЛЯ ДОВГОВІЧНОСТІ

Створена для тривалої роботи, ZOTAC GAMING GeForce RTX 4080 може похвалитися міцною основою для максимальної продуктивності.

МІЦНА ЗАДНЯ ПАНЕЛЬ

Загальну жорсткість забезпечує міцна лита під тиском металева задня панель з додатковим посиленням за допомогою заднього утримуючого кронштейна, встановленого на моделях AMP Extreme AIRO.

СПЕКТРИ НАВКОЛО

Спеціальна система освітлення ZOTAC GAMING, SPECTRA 2.0, забезпечує яскраве світлодіодне підсвічування та унікальні анімаційні опції за допомогою адресних RGB-світлодіодів.

5-ЗОННЕ RGB-ОСВІТЛЕННЯ

Налаштуйте різні режими та кольори для 5 зон підсвічування спереду, з боків і ззаду відеокарти або синхронізуйте їх повністю.

ГОЛОГРАФІЧНА РАМКА

Сюрреалістична краса великої RGB-підсвітки зверху підсилюється переливчастим і напівпрозорим покриттям, яке дозволяє просвічувати світлові доріжки знизу.

РОЗШИРЮЙТЕ АТМОСФЕРУ

Завдяки 3-контактному роз'єму RGB ваша відеокарта може синхронізувати освітлення із сумісною світлодіодною стрічкою RGB для додаткової естетики та кастомізації.

Залишити відгук проВідеокарта ZOTAC GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X AMP Extreme AIRO (ZT-D40810B-10P)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки