Відеокарта ASUS GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Matrix OC Platinum GAMING ROG-MATRIX-RTX4090-P24G-GAMING (90YV0ID7-M0NM00)

Код товару: 253235703
Відеокарта ASUS GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Matrix OC Platinum GAMING ROG-MATRIX-RTX4090-P24G-GAMING (90YV0ID7-M0NM00)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Роз'єм зовнішнього живлення
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: ПРОРИВНА МЕТАЛУРГІЯ Matrix GeForce RTX 4090 має металеву конструкцію з напівпорожнистою камерою, де основна холодна пластина, друкована плата та кожух насоса захищені більшим алюмінієвим корпусом.

Світлові ефекти Aura Sync у поєднанні з цим виразно мінімалістичним екзоскелетом створюють сучасний стиль, який ви не знайдете більше ніде. РІДИННЕ МЕТАЛЕВЕ ОХОЛОДЖЕННЯ ГРАФІЧНОГО ПРОЦЕСОРА Використовуйте неймовірну теплову ефективність рідкого металу на графічному процесорі для досягнення проривної продуктивності.

Завдяки ексклюзивному методу виробництва, який надійно обмежує рідину областю матриці, цю відеокарту можна встановлювати в будь-якій орієнтації. БІЛЬША МІДНА ПЛАСТИНА Мідна пластина з повним покриттям охоплює всі тепловиділяючі компоненти на друкованій платі, дозволяючи радіатору ефективно розсіювати тепло без додаткового вентилятора і забезпечуючи тихішу роботу. ПОТУЖНИЙ НАСОС Спеціальний потужний насос, оптимізований для потоку води, подає достатню кількість охолоджувальної рідини через 700-міліметрову трубку до радіатора, щоб забезпечити максимальне охолодження матриці, підтримуючи роботу ROG Matrix GeForce RTX 4090 з максимальною ефективністю. 360-ММ РАДІАТОР Надтовстий 360-міліметровий радіатор об'єднує зусилля з тріо високопродуктивних вентиляторів, щоб забезпечити чудове відведення тепла. З'ЄДНАНІ В ЛАНЦЮЖОК ВЕНТИЛЯТОРИ З'єднані в послідовний ланцюжок вентилятори з'єднуються між собою за допомогою магнітного роз'єму, який з'єднує вентилятори і передає сигнали керування та живлення, що спрощує встановлення та прокладення кабелів. AURA SYNC Завдяки непрямому підсвічуванню Aura ARGB матриця ROG надає безмежні можливості для персоналізації за допомогою колірних і функціональних ефектів.

Поєднуйте її з широким спектром сумісних системних компонентів і координуйте світіння, щоб створити унікальну для вас збірку.

Залишити відгук проВідеокарта ASUS GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Matrix OC Platinum GAMING ROG-MATRIX-RTX4090-P24G-GAMING (90YV0ID7-M0NM00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки