Відеокарта ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC ROG-STRIX-RTX4080-O16G-GAMING (90YV0IC0-M0NA00)

Код товару: 245371503
Відеокарта ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC ROG-STRIX-RTX4080-O16G-GAMING (90YV0IC0-M0NA00)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
  • Максимальна роздільна здатність відеокарти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

Модернізація осьових технологій

Більше та краще. Вентилятори Axial-tech обертаються на подвійних шарикопідшипниках і були збільшені, щоб проганяти на 23% більше повітря через карту, створюючи основу для зниження температури, зменшення шуму та підвищення продуктивності.

Реверсивне обертання та технологія 0 дБ

Два бічні вентилятори обертаються проти годинникової стрілки, щоб мінімізувати турбулентність і максимізувати розсіювання повітря через радіатор. Усі три вентилятори зупиняються, коли температура графічного процесора опускається нижче 50 градусів за Цельсієм, дозволяючи вам грати в менш вимогливі ігри або виконувати легкі завдання у відносній тиші. Вентилятори знову запускаються, коли температура перевищує 55 °C, посилаючись на криву швидкості, яка балансує між продуктивністю та акустикою для роботи та ігор.

3,5-слотовий дизайн

Спеціальний радіатор має великий розмір і структуру, щоб поглинати тепло від графічного процесора GeForce RTX 4080 і ефективно відводити його трьома вентиляторами Axial-tech.

Запатентована парова камера

Парова камера з фрезерованими канавками дозволяє тепловим трубкам занурюватися всередину, не притискаючись до поверхні, що дозволяє ефективніше переносити тепло до стеку ребер. Порівняно зі звичайними комбінаціями парової камери та теплових трубок, ця ефективна пара знижує температуру графічного процесора на 5 градусів за Цельсієм при тепловому навантаженні в 500 Вт.

Преміум-енергопостачання

Цифрове керування живленням, набір потужних силових каскадів і лінійка з 15 тис. ковпачків забезпечують величезний запас потужності, щоб надійно розширювати межі продуктивності.

Компактна друкована плата

Компонування компонентів і трасування було оптимізовано на короткій друкованій платі, щоб зменшити втрати потужності і забезпечити відведення тепла через масивний вентиляційний отвір на задній панелі.

Металевий екзоскелет

Високоякісний литий каркас, кожух і задня панель щільно охоплюють друковану плату і стратегічно спрямовують повітряні потоки.

ПЛИВИ ЗА ТЕЧІЄЮ

Усе це разом забезпечує максимальну продуктивність GeForce RTX 4080 без зайвих зусиль.

FanConnect II

Два роз'єми FanConnect з ШІМ забезпечують додаткову гнучкість для самостійної збірки. Вентилятори корпусу можна прикріпити безпосередньо до карти і налаштувати за допомогою кривої, яка базується на температурах CPU і GPU, забезпечуючи додатковий приплив або відведення повітря для вимогливих 3D-завдань.

Посилення

Кронштейн для графічного процесора забезпечує додаткову стабільність критично важливого з'єднання між матрицею та теплорозподільником. Задній кронштейн вводу/виводу виготовлено з нержавіючої сталі, щоб запобігти корозії у вологому кліматі та забезпечити більш стійке кріплення. Зручно розміщений перемикач Dual Bios дозволяє швидко перемикатися між "продуктивним" і "тихим" режимами швидкості для вентиляторів Axial-tech.

Датчик живлення

Дізнайтеся, чи гідний ваш блок живлення. Відеокарти ROG Strix GeForce RTX 4080 оснащені високошвидкісною схемою, яка постійно відстежує вхідну потужність від БЖ і використовує зручно розташовані світлодіоди для індикації проблем з регулюванням напруги та підключенням кабелів.

Технологія Auto-Extreme

Технологія Auto-Extreme - це автоматизований виробничий процес, який встановлює нові стандарти в індустрії, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід. Це зменшує термічне навантаження на компоненти та дозволяє уникнути використання агресивних хімічних засобів для чищення, що призводить до меншого впливу на навколишнє середовище, меншого енергоспоживання при виробництві та більшої надійності продукту в цілому.

Синхронізація з аурою

Aura-сумісні елементи підсвічування ARGB на кожусі та правому периметрі карти надають безмежні можливості для персоналізації за допомогою колірних або функціональних ефектів. Поєднуйте їх з широким спектром сумісних системних компонентів і координуйте світіння, щоб створити збірку, яка буде унікальною саме для вас.

Тримач для відеокарти

Комплектний тримач відеокарти запобігає провисанню, а також містить викрутку, яка допоможе вам під час збирання.

Залишити відгук проВідеокарта ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC ROG-STRIX-RTX4080-O16G-GAMING (90YV0IC0-M0NA00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки