Відеокарта ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X STRIX OC ROG-STRIX-RTX4070S-O12G-GAMING (90YV0KD0-M0NA00)

Код товару: 253238703
Відеокарта ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X STRIX OC ROG-STRIX-RTX4070S-O12G-GAMING (90YV0KD0-M0NA00)
  • 40 099 кешбек 793,35
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Технології
  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Роз'єм зовнішнього живлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Модернізація осьової технології Більше та краще.

Вентилятори Axial-tech обертаються на подвійних кулькових підшипниках і були збільшені, щоб проганяти на 31% більше повітря через карту, створюючи основу для зниження температури, зменшення шуму та підвищення продуктивності. Реверсивне обертання та технологія 0 дБ Два бічні вентилятори обертаються проти годинникової стрілки, щоб мінімізувати турбулентність і максимізувати розсіювання повітря через радіатор.

Усі три вентилятори зупиняються, коли температура графічного процесора опускається нижче 50 градусів за Цельсієм, дозволяючи вам грати в менш вимогливі ігри або виконувати легкі завдання у відносній тиші.

Вентилятори знову запускаються, коли температура перевищує 55°C, посилаючись на криву швидкості, яка балансує між продуктивністю та акустикою для роботи або гри. 3.12-слотовий дизайн Спеціальний радіатор має великі розміри та структуру, щоб поглинати тепло від графічного процесора GeForce RTX 4070 SUPER, щоб воно ефективно відводилося трьома вентиляторами Axial-tech. Преміум-енергопостачання Цифрове керування живленням, набір потужних силових каскадів і лінійка з 15 тис.

ковпачків забезпечують величезний запас потужності, що дозволяє надійно розширювати межі продуктивності. Компактна друкована плата Компонування компонентів і доріжок було оптимізовано на короткій друкованій платі, щоб зменшити втрати потужності та забезпечити відведення тепла через масивний вентиляційний отвір на задній панелі. Металевий екзоскелет Високоякісний литий каркас, кожух і задня панель щільно охоплюють друковану плату і стратегічно спрямовують повітряні потоки. Підключення Два роз'єми PWM FanConnect забезпечують додаткову гнучкість для самостійної збірки.

Вентилятори корпусу можна прикріпити безпосередньо до карти і налаштувати за допомогою кривої, яка базується на температурі процесора і графічного процесора, забезпечуючи додаткове всмоктування або витяжку для вимогливих 3D-задач. Посилення Кронштейн для графічного процесора забезпечує додаткову стабільність критично важливого з'єднання між матрицею та теплорозподільником.

Задній кронштейн вводу/виводу виготовлено з нержавіючої сталі, щоб запобігти корозії у вологому кліматі та забезпечити більш стійке кріплення.

Зручно розміщений перемикач Dual Bios дозволяє швидко перемикатися між "продуктивним" і "тихим" режимами швидкості для вентиляторів Axial-tech. Датчик живлення Дізнайтеся, чи гідний ваш блок живлення.

Відеокарти ROG Strix GeForce RTX 4070 SUPER оснащені високошвидкісною схемою, яка постійно відстежує вхідну потужність від БЖ і використовує зручно розташовані світлодіоди для індикації проблем з регулюванням напруги та підключенням кабелів. Підвищення надійності Технологія Auto-Extreme - це автоматизований виробничий процес, який встановлює нові стандарти в галузі, дозволяючи виконувати всю пайку за один прохід.

Це зменшує теплове навантаження на компоненти та дозволяє уникнути використання агресивних хімічних засобів для чищення, що зменшує вплив на навколишнє середовище, знижує енергоспоживання та підвищує надійність продукту в цілому. Синхронізація з аурою Сумісні з аурою ARGB-освітлювальні елементи на обшивці та правому периметрі плати надають безмежні можливості для персоналізації за допомогою колірних або функціональних ефектів.

Поєднуйте їх з широким спектром сумісних системних компонентів і координуйте світіння, щоб створити унікальну для вас збірку. Тримач для відеокарти Комплектний тримач відеокарти запобігає провисанню, а також містить викрутку, яка допоможе вам під час збирання.

Залишити відгук проВідеокарта ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X STRIX OC ROG-STRIX-RTX4070S-O12G-GAMING (90YV0KD0-M0NA00)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки