Туалет для котів і собак з імітацією трави Croci PetSafe Pet Loo 84*84*14 cм (C6066999//14711)

Код товару: 258805703
Туалет для котів і собак з імітацією трави Croci PetSafe Pet Loo 84*84*14 cм (C6066999//14711)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Croci CrociВиробник

PetSafe Pet Loo - зручний портативний туалет для собак, котів та інших домашніх тварин.

Підходить для використання практично в будь-якому місці.

Ідеально підходить для квартир і привчати цуценя до туалету, особливо під час вашої відсутності, коли ви не можете вивести собаку.

Це найкращий вибір для собак.Як працює переносний туалет PetSafe Pet LoooПортативний туалет складається з декількох функціональних шарів.

Запатентована система дренаж і збору відходів Pet Looo вирішує поширені проблеми розтетування сечі та розповсюдження неприємного запаху, які присутні в інших туалетних приналежностей для тварин.Верхній шар — це килим з штучної трави.

Він чудово пропустить сечу, залишаючи лапи вашого піта сухими.

Крім того, значно зменшується час привчати до туалету, тому що покриття асоціюється з справжньою газонною травою.

Для того щоб килимок не рухався по поверхні піддону у комплекті поставок, він має чотири кріплення для його фіксації.Заснування туалету виготовлено з якісного міцного пластику, який має достатньої міцності, щоб витримати вагу піта і не прогинатися. Матеріал не вбирає запаху.

Основа має срібну поверхню і невеликий кут нахилу, завдяки якому сечі не затримуються на поверхні і відразу ж стікають у прийомний бункер.Снімний контейнер для збору відходів розташований на висувній панелі, що спрощує його очищення.

До комплекту поставки включено одноразовий пакет порошку PetSafe Wee Sponge, який при контакті з рідиною перетворюється на гель і працює як кварцовий наповнення для котячого туалету.

Щоб збирати екскременти, користуйтеся спеціальним соваком або пакетом.Основні характеристіки переносного туалету PetSafe Pet Looo:Зручна портативна модель, яку можна встановити в приміщенні або взяти з собою в подорож.Легко привчити собаку користуватись туалетом;запатентована система дренаж і збирання відходів;верхній шар штучної трави дозволяє сече витікати через неї в основу туалету.Міцна основа витримає вагу вашого пташа, воно злегка нахилене, тому сеча миттєво стікає в контейнер для відходів, і лапи тварини залишаються завжди сухими.контейнер для відходів вловлює сечу, є знімальним для легкої очищення, вміщає 2 літри рідини;туалет легко чиститься і миється.матеріал не вбирає запаху.Навчання вашого вихованця за допомогою Pet LoooСобаки легко дресирують у використанні переносного туалету Pet Looo.

Основна причина - це килимок з штучною травою, який дуже схожий на траву газона. Помістіть собаку в туалет після їжі, сну, ігор.

Після успішного виконання "задачі", обов'язково похваліть його і нагородите ласістю.

Для швидшого тренування можна використати випорожнення цуценят та собак до туалету.

Залишити відгук проТуалет для котів і собак з імітацією трави Croci PetSafe Pet Loo 84*84*14 cм (C6066999//14711)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки