Тример Babyliss, для бороди і вусів, мережа+акум., вібраційний мотор, насадок-1, сталь, синій (E879E)

Код товару: 246775403
Тример Babyliss, для бороди і вусів, мережа+акум., вібраційний мотор, насадок-1, сталь, синій (E879E)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість установок довжини
  • 24
  • Кількість насадок в комплекті
  • Максимальна довжина стрижки
  • Мінімальна довжина стрижки
  • Самозаточуючі леза
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

BaByliss BaBylissВиробник

Babyliss, E879E, Тример для стрижки бороди, 2 насадки, чорний.
Легке регулювання довжини

Виберіть одну з 24 установок довжини для точного виконання завдання. Доступна довжина від 0,4 мм до 5 мм з кроком 0,2 мм. Вибране значення висоти зрізу ви побачите на цифровому дисплеї. Контроль даного значення гарантує ідеальний результат стрижки. Доглядайте щетину, бороду та вусами з філігранною точністю на професійному рівні.

Рухлива головка
Тример Babyliss E879E гарантує акуратне та максимально комфортне гоління та стрижку. Ви не відчуватимете дискомфорту та незручності завдяки рухомій головці тримера, яка точно слідує контурам вашого обличчя. Кут нахилу становить 33 градуси. Більше ніякого роздратування та порізів під час необхідної гігієнічної процедури. Контурна головка плавно рухається поверхнею шкіри, пристосовуючись до форми вашого обличчя автоматично. Так досягається точність зрізання з першого руху тримера.
Автономний та мережевий режим
Пристрій Babyliss E879E максимально комфортний для використання, як вдома, так і у відрядженні, на відпочинку тощо. Ця модель може працювати автономно та від мережі. Автономну роботу забезпечує акумуляторна батарея, повного заряду якої вистачає на 40 хвилин безперервного гоління. Прилад підтримує швидке заряджання. Зарядіть тример протягом 5 хвилин і він пропрацює ще 3 хвилини. Максимум комфорту із триммером Babyliss.
Високоякісні леза
Тріммер Babyliss E879E допоможе впоратися з будь-якою щетиною, бородою або вусами. Гострі леза дозволяють зістригти волоски будь-якої щільності. Як матеріал для виготовлення лез використовувалася високоякісна сталь. Технологія самозагострення дозволить тривалий час ефективно використовувати триммер для швидкого догляду за волоссям. Ширина ножа становить 34 мм, що дає змогу зрізати більше волосків одним точним рухом.
Легкість використання та догляду
Пристрій Babyliss E879E має інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування. На LCD дисплеї, розташованому на ергономічному корпусі, відображається вся необхідна інформація. Ви можете контролювати рівень заряду акумуляторної батареї та бачити виставлену висоту зрізу. Після використання тримера його можна очистити під водою. Крім того, він чудово справляється і з вологим волоссям. Це дозволяє голитися в зручній обстановці ванної кімнати, в душі.

Залишити відгук проТример Babyliss, для бороди і вусів, мережа+акум., вібраційний мотор, насадок-1, сталь, синій (E879E)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки