Tetra APS-300, компресор для акваріума до 300 л (143180)

Код товару: 250215803
Tetra APS-300, компресор для акваріума до 300 л (143180)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальна швидкість потоку
  • Максимальна потужність
  • Об'єм акваріума
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Tetra TetraВиробник

Компрессор для аквариума TetraTecAPS подает в Ваш аквариум воздух и снабжает тем самым воду жизненно необходимым кислородом.

При этом компрессор обладает высочайшим качеством и исключительной производительностью, так как встроенный в него запатентованный клапан Silaflexсохраняет свою форму при длительных сроках эксплуатации и вместе со сверхпрочной мембраной гарантирует особо продолжительную и стабильную работу.

Одновременно с этим компрессор TetratecAPS дуже простий в експлуатації практично безшумний в роботі і може бути використаний для різних цілей, наприклад, для подачі повітря в акваріум з використанням розпилювачів повітря для підтримання циркуляції води за допомогою приєднаного аератора або фільтра, а також для підключення фільтрів та іншого обладнання з повітряним приводом.Переваги TetratecAPS:- міцна мембрана;- довговічні міцні матеріали корпусу;- насадка для випуску повітря;- абсолютно нешкідливий для людей і мешканців акваріума;- отвір повітрозабору з повітряним фільтром;- антивібраційні гумові опори;- плавне регулювання подачі повітря за допомогою крана регулювання, який йде в комплекті;Установка компресора:Компресор для акваріума встановлюється поза акваріума в сухому і чистому місці на рівній поверхні.

Це знижує вібрацію компресора і тим самим рівень шуму.

По можливості компресор повинен бути встановлений вище рівня води в акваріумі.

Тим самим виключається можливість зворотного надходження води в компресор при вимкненому приладі.При розташуванні компресора нижче рівня води необхідно встановити між компресором і акваріумом зворотний клапан.

Зворотний клапан докуповується окремо.Підключення до компресора обладнання, наприклад дрібнопористих розпилювачів здійснюється за допомогою шланга.

Розпилювачі і шланг в комплект не входять і докуповуються окремо.Для запуску компресора необхідно включити його в розетку.

Компресор досягає повної потужності через кілька годин роботи.Для регулировки подачи воздуха необходимо установить краник входящий в комплект поставки.

При одновременном использовании краника и обратного клапана краник регулирования должен быть между компрессором и обратным клапаном.

Для уменьшения подачи воздуха следует медленно вращать краник по часовой стрелкеТехнические данныеМодельПодача воздуха, л/часРазмер аквариума, лКол-во каналовКол-во краниковМощность, втAPS 505010-60112APS 10010050-100112,5APS 15015080-150113,1APS 300300120-300224,5APS 400400250-600224,5.

Залишити відгук проTetra APS-300, компресор для акваріума до 300 л (143180)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки