Телевізор 43" 2E LED FHD 50Hz Smart Android, Black (2E-43A06K)

Код товару: 245131203
Телевізор 43" 2E LED FHD 50Hz Smart Android, Black (2E-43A06K)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діагональ екрана
  • Частота оновлення
  • Тип матриці
  • LED
  • Вихідна потужність звуку
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

2E 2EВиробник

Операційна система Android 11.0 відкриває цілий спектр технологічних можливостей. Нові стандарти зображення й звуку та додаткові опції з підтримуваними технологіями HDR, Noise reduction 3D, TruSurround XT, Apple AirPlay. Для підключень сторонніх пристроїв передбачено оптимальну кількість рознімів і два тюнери.

Мінімалізм і якість зображення

Телевізор 2E 43A06K у корпусі класичного чорного кольору має витончений дизайн, який не відволікає від зображення. Із TFT-матрицею глядачі отримають максимальне задоволення від перегляду улюблених фільмів і серіалів. Завдяки світлодіодному підсвічуванню очі не втомлюватимуться під час тривалого перегляду. Телевізор вирізняється високою деталізацію на 43-дюймовому екрані. Можна дивитися з будь-якої точки – широкі кути (178/178°) забезпечують однаково якісну картинку. Роздільна здатність Full HD (1 920 × 1 080) створює найкращий баланс чіткості та енергоспоживання. Із технологією HDR, яку підтримує телевізор, глядач отримає більш точну деталізацію, контрастність та ширший кольоровий діапазон на найтемніших і найсвітліших ділянках, а також яскравіше, насиченіше та реалістичніше зображення. Покращує якість картинки та позбавляє зайвих «шумів» технологія Noise reduction 3D. Два канали акустичних систем разом із TruSurround XT, яка є аналогом Dolby Digital, забезпечують неймовірне просторове звучання. Передбачено різні режими звуку для повного занурення під час перегляду фільмів чи спортивних змагань та прослуховування концертів.

Простота та зручність

Цей телевізор працює на Android 11.0, платформа дає змогу підбирати контент і додатки за інтересами. Завдяки Play Market можна завантажувати та оновлювати будь-які програми (YouTube, Skype, Netflix, соцмережі, месенджери, ігри тощо). З-поміж додаткових переваг: дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple, передбачені технологію Apple AirPlay. Якщо цікавить не тільки інтернет-контент, є два тюнери – аналоговий та цифровий.

Комфорт користування

На задній панелі виведено всі необхідні для комфортного користування пристроєм розніми: USB, HDMI, для навушників, антени тощо. Це створює додаткові можливості транслювати відео, фото та аудіо з телефона, планшета чи ноутбука.

Простота керування

У комплекті постачання, крім іншого, міститься зручний та інтуїтивно зрозумілий пульт, який працює від двох батарейок. Крім того, наявний додатковий пульт ДК спрощеного дизайну, який стане у пригоді людям поважного віку та з обмеженими можливостями. Сумісність із настінним кріпленням стандарту VESA 200 × 200 (потрібно придбати окремо) забезпечує доступний монтаж телевізора.

Залишити відгук проТелевізор 43" 2E LED FHD 50Hz Smart Android, Black (2E-43A06K)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки