Система відеоконференцзв'язку AVer VB130 (61U3600000AL)

Код товару: 253774003
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Кут огляду
  • Зум
  • 5x
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Особливості:

Надчітке зображення 4K з гнучким налаштуванням зони охоплення

Гнучке налаштування зони охоплення (FOV) відповідно до ситуації. Завдяки функції подвійної зони охоплення AVer, учасники наради, що проводиться за допомогою системи VB130, завжди зможуть звертати увагу на важливі моменти, насолоджуючись чітким зображенням з роздільною здатністю 4K — як у переговорних кімнатах, так і наповнених залах нарад.

З інтелектуальним підсвічуванням ви завжди виглядатимете енергійно

Виглядайте на екрані енергійно та професійно, незалежно від того, де ви знаходитесь. Система VB130 AVer автоматично регулює рівень освітлення під час віртуальних нарад у приміщеннях з низькою освітленістю, а також забезпечує колірну температуру в повному діапазоні (2700–5700 K) відповідно до будь-яких умов. Покажіть свій найкращий бік за допомогою функції інтелектуального підсвічування AVer (AVer Intelligent Lighting).

Безперебійна спільна робота з функцією аудіо-бар'єру AVer (AVer Audio Fence)

Завдяки функції Audio Fence, вашим відеоконференціям, які проводяться за допомогою системи VB130, ніщо не зможе перешкодити. Технологія блокування шуму AVer забезпечує регульований звуковий бар'єр, який дозволяє відключати звук поза зоною огляду. Зосередьтеся на нараді, щоб скористатися всіма можливостями для бізнесу.

Виняткова якість звуку завдяки технології формування променя (Beamforming)

Із системою AVer VB130 кожен учасник наради є ключовим. Масив із п'яти мікрофонів, що формує звуковий промінь, точно вловлює та відтворює голоси з будь-якої точки зали.

Ефективні та безпечні наради з меншою кількістю ручних налаштувань

Насолоджуйтесь меншою кількістю ручних налаштувань та підвищеною ефективністю завдяки новітній функції налаштування кута охоплення на основі штучного інтелекту. Функція відстеження звуку автоматично фокусується на учаснику, що виступає. Крім того, режим відстеження на основі заданих налаштувань звуку (Audio Preset Tracking Mode) дозволяє визначати та відстежувати голос людини відповідно до попередньо заданих параметрів. Проводьте ефективні та безпечні наради за допомогою системи AVer VB130!

Залишити відгук проСистема відеоконференцзв'язку AVer VB130 (61U3600000AL)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки