Система рідинного охолодження Gigabyte GP-AORUS WATERFORCE X 240 (GP-AORUS_WATERFORCEX240)

Код товару: 252841803
Система рідинного охолодження Gigabyte GP-AORUS WATERFORCE X 240 (GP-AORUS_WATERFORCEX240)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Діаметр вентилятора
  • Роз'єми живлення
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigabyte GigabyteВиробник

  • Нова потужна помпа створює необхідні умови для ефективного охолодження високопродуктивних процесорів.
  • Унікальний 60x60 мм повнокольоровий РК-дисплей, передбачена можливість завантаження графічної/текстової інформації та відтворення відеоконтенту.
  • Орієнтація дисплея, що настроюється, обертання екрана на 330° щодо осі симетрії
  • Висока продуктивність, низький рівень шуму, нанозмащення на основі графену, ARGB вентилятори.
  • Передбачена можливість синхронізації підсвічування з іншими пристроями AORUS засобами утиліти RGB FUSION 2.0.
  • Універсальне та ефективне управління режимом роботи помпи та швидкістю обертання вентиляторів, сумісність із материнськими платами всіх провідних виробників.

Радіатор та вентилятори

ВОДОБЛОК

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ РК-ДИСПЛЕЙ

Інформація на екрані Вашого вибору! Тепер для РК-екрана доступні нові режими, адресовані ентузіастам, а також спеціальний режим Chibi Time. Дисплей передбачає можливість відтворення файлів, що завантажуються користувачем у форматі MP4 / GIF / JPG для ще більшої привабливості візуальної складової.

ПОВОРОТНИЙ ДИСПЛЕЙ

Можливість обертання корпуса на 330 °. Вибирайте бажаний кут.

КАРТА ПАМ'ЯТІ MICRO SD

Ексклюзивний дизайн AORUS та пристрій читання карт пам'яті Micro SD. Завдяки карті Micro SD можна суттєво наростити дисковий простір для зберігання відеофайлів та зображень, що відтворюються на екрані дисплея.

ЗБІЛЬШЕНИЙ ДІАМЕТР ТРУБОПРОВОДУ

Типовий діаметр перерізу трубопроводу 5.1 мм збільшений до 7.8 мм. Таким чином, вдалося підвищити швидкість потоку холодоагенту на 37% і забезпечити більш ефективне тепловідведення.

ВИСОКОМІЦНА КЕРАМІЧНА ВІСЬ

Керамічну вісь відрізняє тривалий термін служби (орієнтовно 376.715 год) порівняно з типовою віссю з металу. Крім того, така вісь має підвищену міцність та антикорозійні властивості.

ВИСОКОЕФЕКТИВНІ МАЛОШУМНІ ВЕНТИЛЯТОРИ AORUS

Всебічне тестування дозволило інженерам AORUS розробити оптимальний профіль крильчатки та 120-мм вентилятори для радіатора типорозміру 240 мм. Вентилятори забезпечують найбільш ефективне розсіювання тепла на тлі мінімального рівня шуму навіть у режимі максимальної швидкості обертання.

НАНОЗМАЗАННЯ НА ОСНОВІ ГРАФЕНУ

Наносмазка на основі графена в підшипнику ковзання, встановленому на осі вентилятора AORUS, дозволяє знизити рівень шуму і збільшує ресурс роботи в 2,1 рази (орієнтовно до 73,5 тис. год), що відповідає терміну служби дворядного шарикопідшипника, але при цьому вентилятор з графеновим мастилом працює тихіше.

УНІКАЛЬНИЙ ПРОФІЛЬ ЛОПАТІВ

Можливість динамічного регулювання обертів 120-мм вентилятора дозволяє організувати безшумну роботу системи охолодження. Повітряний потік розсікається кромками лопатей вентилятора і рівномірно нагнітається в напрямку масиву набірних пластин радіатора завдяки особливому 3D-профілю крильчатки, в результаті ефективність потоку, що нагнітається, значно зростає в порівнянні з системами охолодження, в яких встановлені типові вентилятори.

СИНХРОНІЗАЦІЯ ПІДСВІТКИ ВЕНТИЛЯТОРІВ AORUS

Кожен вентилятор AORUS оснащений двома роз'ємами ARGB (конструктив вилка і розетка). Таким чином, користувач може послідовно підключати вентилятори, синхронізуючи їх режим роботи, і формуючи єдину схему підсвічування всіх компонентів ПК.

РОЗМІЩЕННЯ КАБЕЛІВ

Кабелі живлення та підсвічування вентиляторів централізовано розміщені на радіаторі. Це найбільш простий, зручний та швидкий спосіб підключення вентиляторів до системи.

Залишити відгук проСистема рідинного охолодження Gigabyte GP-AORUS WATERFORCE X 240 (GP-AORUS_WATERFORCEX240)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки