Світильник Collar AquaLighter Pico білий (8770)

Код товару: 249652403
Світильник Collar AquaLighter Pico білий (8770)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип лампи
  • LED
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Collar CollarВиробник

Світлодіодний світильник AquaLighter Pico, призначений для прісноводних акваріумів обсягом до 10 літрів.

Чорний витончений LED світильник AquaLighter Pico - справжня прикраса акваріума! Світильник дуже простий в установці і використанні, володіє достатньою потужністю і спектром світла для утримання більшості невибагливих видів акваріумних рослин.

Краще рішення для утримання креветок і дрібних видів риб, таких як "киллифиш", микрорасбор "Галактика", півників та ін. в акваріумах надмалих обсягів.

Колірна температура відповідає денного світла, під ним акваріум виглядає природно, кольору риб і рослин стають яскравими і привабливими.В якості джерел світла у світильнику AquaLighter Pico використовуються світлодіоди OSRAM (Німеччина): * OSRAM Duris E5 Cool White холодно-білі світлодіоди з колірною температурою 5000-6500КХарчування світильника AquaLighter Pico можливо від USB порту (комп'ютера, ноутбука...) або адаптера живлення 100-240В, який входить в комплект світильника.

Світлодіодний світильник AquaLighter Pico встановлюється на акваріуми з товщиною скла до 12 мм.

Рекомендуємо використовувати світильник AquaLighter Pico разом з настільним акваріумом DAQUARIUM.

Переваги світильника * Ультрасучасний і ультратонкий дизайн * Низьке енергоспоживання, висока ефективність, приголомшливий зовнішній вигляд * Покриття Soft touch * Універсальне кріплення дозволяє закріпити світильник на прямокутний акваріум з товщиною скла до 12мм * Використовуються понад яскраві світлодіоди одного з світових лідерів OSRAM (Німеччина), холодно-білі, з колірною температурою 5000-6500К * Спектр підібраний з урахуванням вимог більшості невибагливих рослин * Колірна температура найбільш вигідно підсилює кольори риб і рослин, роблячи акваріум невідпорним * Висока ступінь безпеки.

Живляча напруга 5В * Харчування здійснюється за допомогою блоку живлення через USB, це робить його ще більш універсальним * 3D ефект візуально робить піко-акваріум набагато більше, ніж він є насправді.

Невелике природне хвилювання води під світильником AquaLighter Pico створюють ефект руху на поверхні рослин і декорацій, що візуально збільшує обсяг акваріума. Це вражає!.

Залишити відгук проСвітильник Collar AquaLighter Pico білий (8770)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки