Світильник Collar AquaLighter Nano (8225)

Код товару: 249653103
Світильник Collar AquaLighter Nano (8225)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип лампи
  • LED
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Collar CollarВиробник

Чорний витончений LED світильник AquaLighter Nano - справжня прикраса акваріума! Він спеціально розроблений для акваріумів до 25 літрів.

Потужність і спектр світла достатні для того, щоб утримувати найбільш поширені невибагливі акваріумні рослини.

Колірна температура відповідає денного світла, під ним акваріум виглядає природно, кольору риб і рослин стають яскравими і привабливими.

В якості джерел світла у світильнику AquaLighter Nano використовуються яскраві світлодіоди одного з світових лідерів фірми OSRAM (Німеччина): * OSRAM Duris E5 Cool White холодно-білі світлодіоди з колірною температурою 5000-6500КУнікальний мінімалістичний дизайн LED-світильники AquaLighter Nano не відволікає від спостереження пейзажу вашого акваріума.

Кріплення LED-світильники AquaLighter Nano дозволяють розміщувати світильник над акваріумами з товщиною стінок до 5мм.Основні переваги * Ультрасучасний революційний світильник: низьке енергоспоживання, висока ефективність, приголомшливий зовнішній вигляд * Спеціальне покриття Soft touch * Надяскраві світлодіоди одного з світових лідерів OSRAM (Німеччина) підібрані з урахуванням потреб поширених не дуже вимогливих прісноводних рослин.

Кольори риб і рослин виглядають максимально яскраво, наскільки це можливо добитися від НАНО світильника * Кріплення дозволяє встановлювати світильник на акваріуми з скла товщиною до 5 мм * Високий ступінь надійності і безпеки: живлення світильника здійснюється з допомогою драйвера струму, напруга 12В.

*Короткочасне занурення у воду не призведе до пошкодження світильника або ураження електричним струмом * Тривалість роботи до 50000 годин, низька споживана потужність * 3D ефект візуально збільшує обсяг акваріума.Невелике природне хвилювання води під світильником AquaLighter Nano створюють ефект руху на поверхні рослин і декорацій, що візуально збільшує обсяг акваріума. Це вражає!.

Залишити відгук проСвітильник Collar AquaLighter Nano (8225)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки