Світильник Collar AquaLighter 1 120 см (8773)

Код товару: 249652603
Світильник Collar AquaLighter 1 120 см (8773)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип лампи
  • LED
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Collar CollarВиробник

Серія LED-світильників AquaLighter 1 - універсальне рішення для вашого акваріума.

LED-світильник AquaLighter 1 (120 см) служить для освітлення прісноводних акваріумів довжиною до 140 див.

Світильник дуже простий в установці і використанні, володіє достатньою потужністю і спектром світла для утримання більшості невибагливих видів акваріумних рослин.

Колірна температура відповідає денного світла, під ним акваріум виглядає природно, а кольори риб і рослин стають яскравими і привабливими.

В якості джерел світла у світильнику AquaLighter 1 використовуються яскраві світлодіоди одного з світових лідерів фірми OSRAM (Німеччина): * OSRAM Duris E5 Cool White холодно-білі світлодіоди з колірною температурою 5000-7000КРегульовані кріплення світильника AquaLighter 1 (120 см) дозволяють розміщувати світильник над акваріумами довжиною до 140 см і товщиною стінки до 12 мм У комплект також входять спеціальні кріплення, що дозволяють легко і швидко розмістити LED-світильник всередині стандартних акваріумних кришок в якості ефективного основного або додаткового освітлення.

У серії LED-світильників AquaLighter 1 застосована запатентована технологія захисту світлодіодів від вологи і бризок з допомогою прозорого двокомпонентного герметика, що дозволяє витримувати навіть короткочасне занурення LED-світильники у воду без втрати працездатності.

Основні переваги * Ультратонкий (7,5 мм), ультрасучасний дизайн * Використовуються яскраві світлодіоди одного з світових лідерів OSRAM (Німеччина) * Колірна температура підходить для освітлення більшості прісноводних акваріумів початкового рівня * Спектр світлодіодів відповідає вимогам невибагливих акваріумних рослин, акваріум виглядає яскравим і неповторним * Світильник робить акваріум сучасним і більш привабливим без використання кришки.

Так само в комплект входять універсальні кріплення для легкого монтажу світильника в більшість акваріумних кришок, якщо це необхідно * Висока ступінь безпеки і надійності.

Навіть короткочасне занурення у воду абсолютно безпечно і не призведе до виходу з ладу світильника або ураження електричним струмом.

Харчування здійснюється драйвером постійного струму з безпечним годує напругою 48В * 3D ефект: невелике природне хвилювання води під світильником AquaLighter створюють ефект руху на поверхні рослин і декорацій, що візуально збільшує обсяг акваріума. Це вражає! * Економічні.

Тривалість безперервної роботи до 50000 годин гарантована виробником світлодіодів, низька споживана потужність.

Залишити відгук проСвітильник Collar AquaLighter 1 120 см (8773)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки