Сумка-переноска №0 Альфа Lucky Pet, бірюзова, 22х32х29см

Код товару: 251693203
Сумка-переноска №0 Альфа Lucky Pet, бірюзова, 22х32х29см
  • 939 кешбек 11,74
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Lucky Pet Lucky PetВиробник

Сумка-перенесення АЛЬФА

Вже тільки під назвою сумка-перенесення АЛЬФА увібрала всі свої основні характеристики – перша літера грецького алфавіту (грец. άλφα), та популярна назва для першого, головного чи кращого.

ТЕКСТИЛЬ І МАТЕРІАЛИ

Зручна, поза сезонами та погодними умовами, тканина. Болонья – синтетична тканина, призначена для виробництва плащів, курток та іншого водонепроникного одягу та аксесуарів. Наповнення – листовий меблевий поролон. Фурнітура – стильна з перламутровим срібним напиленням – міцна, найвищої якості та сорту.

ФУНКЦІОНАЛ

Справжня сумка – колиска, де вистачить місця і для затишного сну, і для частування смаколиками, і навіть для обіймів із улюбленою іграшкою.

Ущільнене дно зі знімним матрацом та наповненням листовим поролоном не дає тілу тварини провисати, а сумці деформуватися під час руху. Матрац на блискавці, тому додатково можна закласти пелюшку, утеплювач або замінити наповнення на нове.

У конструкції передбачена пристібка з карабіном, яка надійно фіксує улюбленця в сумці і не дозволяє під час стресу або переляку вистрибнути з перенесення.

Звичний і класичний дизайн перенесення – зрізаний верхній кут сумки успішно модернізували конструктори ТМ Lucky Pet. Віконце-сітка - міцне і велике, а головне - знімне, на блискавці! Отже, коли хвостик звикне до сумки, його можна відстебнути і під час подорожі спілкуватися з улюбленим носиком! У зібраному вигляді віконце дозволяє хвостику вільно дихати, споглядати світ і одночасно захищає від небажаної уваги зовні. Вентиляційний отвір досить великий і навіть за повного закриття сумки створює комфортний мікроклімат.

Містка, вшита кишеню зовні – на блискавці та органічно вписується у досконалий дизайн сумки. Наповнити її можна посагом улюбленця – пелюшками, смаколиками, іграшками, які вкрай необхідні у подорожах.

До цього ще й усі деталі конструкції з ущільненням листовим меблевим поролоном, тому стійко тримають форму сумки та безпеку пасажира з хвостиком. Закруглення дна надає комфорту і подоби дитячої люльки. Саме так, адже свою любов до маленького друга можна виявити і в няшних дрібничках, і в бантиках, і в сріблястій фурнітурі.

До того ж, вага сумки. При тому, що АЛЬФА міцна та багатофункціональна – вона легка, як пір'їнка.

ДОГЛЯД

Ніжне прання з безфосфатними засобами.

Хімічна професійна чистка.


Найкраще – дітям! Нехай і хвостаті малюки отримують кайф від подорожей, а разом – ми радітимемо майбутнім враженням… і вже без антистресу та валеріани, а зі стильною сумкою АЛЬФА!

Залишити відгук проСумка-переноска №0 Альфа Lucky Pet, бірюзова, 22х32х29см

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки