Сухий корм з лососем та фореллю для собак різного віку 11.4 кг (067714102543)

Код товару: 248215503
Сухий корм з лососем та фореллю для собак різного віку 11.4 кг (067714102543)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Nutram NutramВиробник

Високопротеїновий сухий корм, що не містить зернових, з лососем і фореллю для собак і цуценят. Забезпечує улюбленця всіма вітамінами, мінералами та поживними речовинами, які необхідні йому для довгого і здорового життя. Максимально наближений до натурального раціону собак, 100% холістик формула. Чому варто придбати? Являє собою цілісний, мультикорисний рибний раціон, який зміцнює і підтримує здоров'я Вашого улюбленця на будь-якій стадії його життя. Замість високоглікемічних зернових культур корм багатий на якісний протеїн з натуральними волокнами: сочевицю, нут і зелений горошок.

Містить достатню кількість жирної кислоти Омега-3, завдяки чому у собаки підвищується імунітет, поліпшуються розумові здібності, а також шкіра та шерсть. Включає в себе всі необхідні амінокислоти, що сприяють утворенню у собаки міцної мускулатури і збереженню її тонусу. Збагачений потужним антиоксидантним комплексом, що складається з вітамінів А, Е, С, D3, бета-каротину, розмарину і селену, які захищають організм улюбленця від небажаних захворювань. З додаванням капусти, кореня цикорію і лляного насіння, які м'яко стимулюють активність кишечнику тварини. Журавлина і насіння селери є ефективним сечогінним, завдяки їм підтримуються рівні рН і золи в сечі, гарантуючи тварині здорову сечостатеву систему. Природні антисептики ромашка, куркума та імбир піклуються про те, щоб Ваш собака не страждав газами, набряками або спазмами живота. Високий вміст натуральної клітковини допомагає підтримувати гарне самопочуття улюбленця при будь-яких навантаженнях Мідії - джерело чистого глюкозаміну, який необхідний собаці для профілактики проблем з суглобами.

Холістик рецептура: не містить пшеницю, кукурудзу, картоплю чи сою.

Типовий аналіз Компонент Вміст білки 36% жири 17% зола 7% клітковина 5,5% вологість 10% калорійність 372 ккал/100гр кальцій 1,4% фосфор 0,8%

Залишити відгук проСухий корм з лососем та фореллю для собак різного віку 11.4 кг (067714102543)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки