Сухий корм Profine Dog Adult Large Breed Salmon & Potatoes (для великих порід, лосось) 15 кг (170557/7619)

Код товару: 248245803
Сухий корм Profine Dog Adult Large Breed Salmon & Potatoes (для великих порід, лосось) 15 кг (170557/7619)
  • 3 696 кешбек 46,20
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Profine ProfineВиробник

Серія кормів супер-преміум класу Profine розроблена у відповідності з останніми науковими дослідженнями харчування собак. Основна мета Profine - надання здорового, забезпечує хорошу фізичну форму харчування, що задовольняє різні поживні потреби собак протягом усього життя. Profine представляє для харчування собак формули з низьким змістом злаків. В унікальній рецептурі використовується поєднання картоплі добре перетравлюваної формі, помідорів і кукурудзи. За рахунок цього корму Profine добре засвоюються організмом собак і не викликають таких побічних реакцій, як харчова алергія, непереносимість корми та різні порушення роботи травної системи. Profine Dog Adult Large Breed Salmon & Potatoes - повнораціонний сухий корм з лососем і картоплею для дорослих собак великих порід, схильних до появи алергії і харчової непереносимості.

Переваги: Підійде для собак, які страждають алергією та харчовою непереносимістю. Картопля є гіпоалергенним і високоефективним джерелом енергії з низьким глікемічним індексом (запобігає підвищення рівня цукру в крові). Лосось є добре засвоюваним джерелом білка, а також не може викликати алергічної реакції і розладів травлення, пов'язаних з непереносимістю інших джерел білка. Забезпечує організм собак необхідними поживними речовинами, вітамінами та мікроелементами. Формула з низьким вмістом злаків, володіє високим ступенем засвоєння. Унікальне поєднання м'яса та овочів гарантує здоров'я кишечника і запобігає непереносимість корму. Містить глюкозаміну гідрохлорид і хондроїтину сульфат, необхідні для підтримки здоров'я суглобів у собак великих порід. Перешкоджає передчасному старінню за рахунок вмісту мікроелементів в органічній формі і вітаміну Е, які захищають клітини організму від дії вільних радикалів і продуктів окислення. Містить збалансоване поєднання Омега-3 і Омега-6 ненасичених жирних кислот, необхідних для підтримки здоров'я серця і нервової системи. Містить органічний цинк і біотин, які забезпечують густоту і красу вовни, а також здоров'я шкірного покриву у собак. Сприяє зміцненню захисних сил організму і підвищенню імунітету за рахунок змісту спеціальних речовин - пребіотиків, а також вітаміну А і Є. Не містить штучних барвників та консервантів.

Потрібно забезпечити для тварин вільний доступ до свіжої води. Денний раціон може бути змінений в залежності від умов навколишнього середовища, рівня активності і віку тварини.

Склад: лосось (38%) (борошно з лосося, 24%, дегидратированный лосось, 14%), кукурудза, картопля (19%), курячий жир (консервований сумішшю токоферолів, джерело вітаміну Е), сушене яблуко, пивні дріжджі, лососева масло (3%), гідролізований куряча печінка, креветки (1,5%), морські водорості (0,5%), глюкозаміну сульфат (0,02%), корінь цикорію (джерело маннанолігосахаридів, 0,018%), суміш трав (фенхель, базилік, шавлія, 0,018%), фрукто-олігосахариди (0,012%), екстракт юки (yucca schidigera) (0,01%), хондроїтину сульфат (0,012%)

Гарантований аналіз: сирий протеїн 25,0%, 14,0% жиру, сирої клітковини 2,5%, вологість 10,0%, сирої золи 6,0%, кальцій 1,1%, 0,9% фосфору, омега 3-0.65% жирних кислот, омега-6-жирних кислот, 1,75%.

Живильні добавки на 1 кг: вітамін А 18 000 М.Є., вітамін Е 500 мг, вітаміну D3 1600 М.Є., хлорид холіну 700 мг, біотин 0,7 мг, ніацин 15 мг, пантотенат кальцію 12 мг, вітаміну B12 (ціанокобаламін) 0,05 мг, вітамін В2 (рибофлавін), 4 мг, вітамін В1 1 мг, вітамін В6 1,5 мг, фолієва кислота 0,6 мг, заліза (E1) 90 мг, йод 0,7 мг, органічні міді (Е4) 18 мг органічний цинк (Е6) 100 мг, органічний марганцю (Е5) 45 мг, органічний селен 0,2 мг, DL-метіонін 15 мг, L-лізин 3 мг.

Енергетична цінність: 3 700 ккал/кг.

Зберігання: зберігати при температурі від 0 до +25⁰С та відносній вологості повітря не більше 80%. Після відкриття пакет з кормом потрібно щільно закривати. Доступні упаковки вагою до 15 кг.

Залишити відгук проСухий корм Profine Dog Adult Large Breed Salmon & Potatoes (для великих порід, лосось) 15 кг (170557/7619)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки