Сухий корм Hill’s Prescription Diet Derm Defense при атопічному дерматиті у собак з куркою 1.5 кг (BR606051)

Код товару: 249031603
Сухий корм Hill’s Prescription Diet Derm Defense при атопічному дерматиті у собак з куркою 1.5 кг (BR606051)
  • 1 181 13 1 027 кешбек 12,84
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Hill's Hill'sВиробник

Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet Derm Defense, з куркою – повнораціонний дієтичний корм, призначений для підтримання функції шкіри при дерматозах і надмірному випадінні шерсті у дорослих собак.

Цей корм містить високу кількість лінолевої кислоти та суміш ейкозапентаєнової й докозагексаєнової кислот.У природі зустрічається безліч різних подразників, з якими ми самі та наші улюбленці постійно контактуємо: пилок, блохи і навіть пил у нас удома.

У деяких собак ці подразники можуть викликати алергічну реакцію на шкірі у вигляді свербежу, що іноді змушує тварину розчісувати шкіру до ран.

Це дуже неприємно як для самого собаки, так і для всієї родини.

Гарна новина полягає в тому, що у більшості випадків досить тільки правильно підібрати корм – і ви позбудетеся алергічних проявів на шкіри вашого собаки.Повнораціонний дієтологічний сухий корм, до складу якого входить спеціальний комплекс Histaguard (патентована суміш біоактивних речовин і фітодобавок), зменшує ознаки алергії на зовнішні подразники, стримуючи внутрішню алергічну реакцію та створюючи бар’єр для таких подразників у майбутньому.

Рекомендації: Регулярне годування цим кормом допомагає нормалізувати роботу імунної системи та запобігти алергічним реакціям завдяки природним джерелам поліфенолів.

Переваги: • Допомагає перервати цикл запальних процесів та посилює захисну функцію шкіри • Заспокоює та живить шкіру та покращує якість шерсті • Високий вміст омега-3 і 6 підтримує здоров’я шкіри зсередини • Клінічно перевірені антиоксиданти, зокрема вітамін E, заспокоюють, живлять шкіру та шерсть • Підтримує здоров’я шкіри завдяки вмісту вітаміну А, цинку, омега-3 і омега-6 • Зменшує реакцію на зовнішні алергени Склад: злаки, м’ясо і продукти тваринного походження (курка 6%), екстракти рослинного білка, олії, жири, яйця та яєчні продукти, насіння, продукти рослинного походження, мінерали.

Добавки (на кг): залізо - 76,3 мг, йод - 1,9 мг, мідь - 7,5 мг, марганець - 7,9 мг, цинк - 134 мг, селен - 0,2 мг, з натуральними антиоксидантами.

Поживні речовини: білки - 20,7%, жири - 15,4%, сира клітковина - 1,5%, омега-3 жирні кислоти - 1,5%, омега-6 жирні кислоти - 4,1%, ЕПК+ДГК - 0,52%, лінолева кислота - 3,9%, сира зола - 4,8%, кальцій - 0,67%, фосфор - 0,53%, натрій - 0,26%, калій - 0,77%, магній - 0,08%; на кг: вітамін A - 11017МО, вітамін D3 - 852МО, вітамін E - 800 мг, вітамін C - 90 мг, бета-каротин - 1,5 мг.

Енергетична цінність: 3756 ккал/кг Рекомендована тривалість дієтотерапії: для підтримки функції шкіри при дерматитах та надмірній втраті шерсті: спочатку до 2 місяців; за необхідності - пожиттєво.

Перш ніж використовувати корм, попросіть вашого ветеринарного лікаря надати конкретні рекомендації з годування вашого улюбленця.

Рекомендована тривалість дієтотерапії:щодо годування дивіться на пакунку.

Рекомендована тривалість дієтотерапії: Змішуйте старий і новий корм вашого улюбленця, поступово зменшуючи кількість старого та збільшуючи кількість нового протягом щонайменше 7 днів.

Важливо: Слідкуйте за тим, щоб ваш улюбленець завжди мав доступ до чистої води!.

Залишити відгук проСухий корм Hill’s Prescription Diet Derm Defense при атопічному дерматиті у собак з куркою 1.5 кг (BR606051)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки