Сухий корм для собак усіх порід та стадій життя ACANA Grasslands Recipe 6,0 кг (a54260)

Код товару: 254565403
Сухий корм для собак усіх порід та стадій життя ACANA Grasslands Recipe 6,0 кг (a54260)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Acana AcanaВиробник

Grasslands Recipe

Для собак усіх порід і всіх стадій життя

Кожна рецептура ACANA створюється з особливою турботою, з преміальних інгредієнтів, від самого початку до фінального етапу приготування.

ACANA Highest Protein – це рецептури з високим вмістом м'ясних інгредієнтів серед формул ACANA. багатий якісними м'ясними інгредієнтами (70%), такими як м'ясо ягнят, вирощених на ранчо, качка, яйця та озерна риба і на 30% збалансований фруктами, овочами та травами. Всі ці інгредієнти доставляються до нас на кухні щодня.

У наших кухнях ми ніколи не додаємо штучних барвників, ароматизаторів чи консервантів.

Преміальні інгредієнти надходять до нас від перевірених фермерів, скотарів та рибалок , з якими ми підтримуємо зв'язок та співпрацюємо протягом десятиліть. Неперевершена якість та безпека рецептур – це головні пріоритети при приготуванні кожної партії корму ACANA.

Результатом є високопротеїновий, поживний та неймовірно смачний раціон, завдяки якому у вашого собаки буде здорове та щасливе життя.

Перші три інгредієнти у списку - це свіже або сире м'ясо ягняти, качки і яйця, що робить цю рецептуру повною нутрієнтів і пропонує вашому собаці високопротеїновий раціон з високим вмістом м'ясних інгредієнтів. цілісний гарбуз, мускатний гарбуз, морква, яблука та груші – високопоживні та повні клітковини.

Без зерна, сої, кукурудзи, пшениці та тапіоки.

Гранули вкриті ліофілізованою печінкою качки та ягняти, забезпечують неймовірний смак корму, якого вимагає ваш собака.

Створена в Канаді з кращих інгредієнтів з усього світу. 8,5%), сира качка (8,5%), яйця (8%), борошно з ягняти (8%), борошно з оселедця (7%), борошно з індички (7%), зелений горошок, червона сочевиця , нут, яловичий жир (4%), сира печінка ягняти (4%), печінка качки (4%), сира індичка (4%), зелена сочевиця, квасоля строката, жовтий горошок, клітковина сочевиці, жир з качки (2%) ), крохмаль з горошку, висушена ламінарія, гарбуз, мускатний гарбуз, морква, яблука, груші, цукіні, висушений корінь цикорію, ліофілізована качка та печінка, ліофілізоване ягня та печінка, капуста, зелень, капуста розторопша, корінь лопуха, лаванда, корінь алтея, плоди шипшини. *суміш різноманітних сортів риби: сига, судака, північної щуки та кефалі. 40 мг. Сенсорні добавки: екстракт розмарину: 105 мг. Харчові добавки: 3b606 (цинк: 150 мг), 3b406 (мідь: 11 мг), 3a821 вітамін B1: 25 мг, 3a841 вітамін B5: 8 мг, 3a831 вітамін B6 7,5 мг, 3a700 вітамін Е. Зоотехнічні добавки: Enterococcus faecium NCIMB 10415 2.2x10^6 ДЕЯ.

Енергетична цінність: 3810 ккал/кг або 457 ккал на чашку 250 мл (120 г), де джерелом 3 енергії є протеїн, 23% вуглеводи, 40% жир.

Раціон ACANA Grasslands Dog створений відповідно до рівня поживності встановлених FEDIAF для собак усіх стадій життя, включаючи період зростання цуценят великих порід.

Гарантований аналіз:Протеїн (хв.) 35%, Жир (хв.) 17%, Клітковина (макс.) 6%, Зола 8%, Вологість (макс.) 12%, Кальцій (хв. .) 1.7%, Фосфор (хв.) .) 1.2%, Омега-3 (хв.) 2.3%, Омега-6 (хв.) 1%, ДГК (хв.) 0.2%, ЕПК (хв.) 0.2%

Залишити відгук проСухий корм для собак усіх порід та стадій життя ACANA Grasslands Recipe 6,0 кг (a54260)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки