Сухий корм Bravery Dog Large/Medium Chicken - Бравері з куркою для собак середніх та великих порід 12 кг (6626 BR CHIC ADU L_ 12KG)

Код товару: 248292803
Сухий корм Bravery Dog Large/Medium Chicken - Бравері з куркою для собак середніх та великих порід 12 кг (6626  BR CHIC ADU L_ 12KG)
  • 3 168 кешбек 39,60
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bravery BraveryВиробник

Bravery Dog Large/Medium Chicken - беззерновий гіпоалергенний повнораціонний сухий корм з куркою для дорослих собак середніх і великих порід. Не маючи у своєму складі злаків, цей корм для собак є гіпоалергенним і ідеально підходить для собак з алергією і чутливих. Високий вміст тваринного білка та низький вміст вуглеводів максимально наближені до добової потреби собак. Інгредієнти, що легко засвоюються, дозволяють оптимально засвоювати поживні речовини, які необхідні для їх життєздатності і здоров'я. Вітаміни, мінерали та незамінні жирні кислоти, що містяться у великій кількості в цьому беззлаковому кормі для собак, допоможуть зміцнити їх життєві функції, покращити здоров'я та тонус. Завдяки ретельно підібраному складу, корм має ряд істотних переваг: Сприяє підтримці імунної системи; Має позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи; Дбає про гарний зір вашого улюбленця; Оптимізує енергетичний баланс тварини; Покращує здоров'я шкіри та надає шерсті природнього сяйва; Багатий на антиоксиданти, що перешкоджають старінню організму; Дбає про здоров'я кишечника та печінки; Підтримує здоров'я суглобів. Основні характеристики корму Bravery Dog Large/Medium Chicken: Виготовлений із високоякісних 100% натуральних продуктів; Беззерновий продукт (у складі немає глютена); Гіпоалергенний і монопротеїновий; Містить куряче м'ясо; Збагачений натуральними антиоксидантами; Високий вміст натурального тваринного білка; Низький вміст вуглеводів; Без додавання штучних барвників, ароматизаторів або консервантів. Bravery Adult Dog - це лінійка сухих кормів, виготовлених лише з натуральних та високоякісних інгредієнтів, які забезпечують ідеальне та здорове харчування для вашого собаки. Подбайте про здоров'я та активність свого улюбленця та насолоджуйтесь його активністю та позитивною енергетикою!

Залишити відгук проСухий корм Bravery Dog Large/Medium Chicken - Бравері з куркою для собак середніх та великих порід 12 кг (6626 BR CHIC ADU L_ 12KG)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки